Acest produs nu este disponibil momentan

Ochelari de soare Oakley Manorburn Marc Marquez Collection Matte Black Ink Prizm Black

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Oakley continuă cu colecția MotoGP pentru a sărbători cel mai important eveniment de curse de motociclete din lume. Oakley îi celebrează pe unii dintre numele de top din acest sport, inclusiv pe Valentino Rossi, de nouă ori campion mondial de Grand Prix, Marc Marquez, de opt ori campion mondial de Grand Prix, Maverick Vinales, fost campion mondial de Moto3, și Fabio Quartararo, de șase ori campion spaniol, cu propriile colecții omonime.

Toate cele trei rame, care vin cu lentile Prizm, concepute pentru a îmbunătăți culoarea și contrastul, astfel încât să puteți vedea mai multe detalii, sunt inspirate de piloți și de accentele de culoare care îi caracterizează. Ochelarii prezintă, de asemenea, logo-urile personale ale piloților gravate pe lentile. Fiecare pereche de ochelari de soare vine cu un micro-sac personalizat cu logo-urile personale ale piloților.

Cu rama sa ușoară O-Matter și simplitatea modelului, Manorburn oferă o siluetă și un design clasic atunci când polivalența și simplitatea sunt la ordinea zilei. Inspirată de vărul său, Sylas, rama se adaptează bine la o varietate de fețe, iar tâmplele reglabile Ace Fit permit o ajustare ideală.

Specificații

Durabilitate și confort pe tot parcursul zilei datorită materialului ușor al ramei O-Matter
Lentilele mențin o aliniere optică precisă
Lentile Prizm pentru a îmbunătăți culoarea, contrastul și detaliile
Tehnologia Ace Fit permite profesioniștilor din domeniul oftalmologiei (ECP) să ajusteze tâmpla unei rame în funcție de preferințele personale ale purtătorului, pentru a contribui la îmbunătățirea confortului

Detalii lentilă

Prizm Black
Lumina care pătrunde prin lentilă: 11%
Culoare de bază a lentilei: gri
Categorie lentilă: S3

Dimensiuni

Lentile
1. Lățime: 56mm
2. Înălțime: 44.3mm

Cadru
3. Lățime: 133.3mm
4. Punte nazală: 17mm
Lungime braț: 149mm


Lentilele Oakley sunt proiectate și testate în condiții extreme de greutate și viteză pentru a asigura o protecție fără compromisuri într-o multitudine de împrejurări.

Produs original - Cod Oakley OO9479-1356 - Skates.ro este magazin autorizat Oakley