Ochelari Oakley Airbrake Jet Black Prizm Black Iridium

1,129 lei
Pretul include TVA
 • Transport gratuit
  Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 lei in reteaua curierului

  Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
  Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program
  Data estimata de livrare prin curier:

Oakley Airbrake Jet Black Prizm Black Iridium este un model high end, fabricat cu materiale extrem de rezistente si cu un puternic accent pe calitate. Acest model va oferi cele mai bune conditii de vizibilitate gratie tehnologiilor pentru culoare Prizm si a opticii de inalta calitate HDO.

High Definition Optics

HDO este o colectie de tehnologii patentate ce permite doar ochelarilor Oakley sa intruneasca si sa depaseasca standardele Institutului National American de optica cu privire la claritate, fidelitate vizuala si rezistenta la impact.
Prizm

Prizm este o revolutie in optica faurita in decenii de cercetare. Lentilele dotate cu aceasta tehnologie ofera control luminos fara precedent rezultand culori precise, contrast si vizibilitate sporite.
Switchlock

Pentru a facilita procedura de schimbare a lentilelor, aceasta tehnologie utilizeaza un mecanism de comutare special, integrat in cadrul ochelarului. Permite sportivilor sa isi adapteze rapid vizibilitatea indiferent de conditiile meteo.


Pachetul contine 2 lentile :


1. Prizm Black Iridium

percent
Lumina care patrunde prin lentila
Cifra aratata in interiorul pictogramei indica procentual lumina lasata de catre lentila sa treaca. Cu cat valoarea este mai mare cu atat mai multa lumina trece, iar cu cat este mai mica, cu atat mai multa lumina este reflectata.

2. Prizm Rose

percent
Lumina care patrunde prin lentila Cifra aratata in interiorul pictogramei indica procentual lumina lasata de catre lentila sa treaca. Cu cat valoarea este mai mare cu atat mai multa lumina trece, iar cu cat este mai mica, cu atat mai multa lumina este reflectata.


Produs original - Cod Oakley OO7037-32 - Skates.ro este magazin autorizat Oakley


Brand: OAKLEY

Produse din aceeasi categorie


Rate fara dobanda

Plati online in 3 rate:
 • Card Bun de Plata - BCR
 • Star BT - Banca Transilvania
 • Card de credit - Alpha Bank
 • Card BRD Finance Mastercard

3 rate in magazin :
 • Card Avantaj - Credit Europe Bank