Acest produs nu este disponibil momentan

Ochelari Oakley Fall Line L Redline Prizm Snow Torch Iridium

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


În schi și snowboarding, linia de cădere se referă la linia de coborâre de pe munte care este cea mai directă la vale. Fall Line L face parte din "LINE SERIES". Cu un fit de dimensiuni mari, Fall Line L este optimizat pentru o mare varietate de fețe și este proiectat să se fixeze perfect cu majoritatea căștilor. Proiectat cu tehnologia Ridgelock de la Oakley, schimbarea lentilelor este rapidă și ușoară, permițând în același timp o etanșare completă a lentilelor.

Specificatii

Fit: large
Cadrul flexibil O Matter® se adaptează confortabil pe față, chiar și în condiții de frig extrem
Sistem rapid de schimbare a lentilelor
Vizibilitate sporită și o compatibilitate îmbunătățită cu căștile de protecție
Compatibilitate cu majoritatea ochelarilor de vedere cu prescripție medicală
Confort pe tot parcursul zilei oferit de spuma de față în trei straturi, cu căptușeală din fleece polar care elimină umiditatea
Materialul pentru lentile din Plutonite® oferă protecție 100% împotriva UVA / UVB / UVC și a luminii albastre dăunătoare de până la 400 nm
Lentile duble corecte din punct de vedere optic cu acoperire F3 anti-ceață

Tehnologii

Tehnologie HDO

High Definition Optics

HDO este o colectie de tehnologii patentate ce permite doar ochelarilor Oakley sa intruneasca si sa depaseasca standardele Institutului National American de optica cu privire la claritate, fidelitate vizuala si rezistenta la impact.
Tehnologie Prizm

Prizm

Prizm este o revolutie in optica faurita in decenii de cercetare. Lentilele dotate cu aceasta tehnologie ofera control al luminii, culori precise, contrast si vizibilitate sporite.

Specificatii lentila

Ochelarii vin cu o singura lentila, direct montata pe cadru

Lentila Prizm Snow Torch Iridium


Lumina care patrunde prin lentila: cifra din interiorul pictogramei indica procentual lumina lasata de catre lentila sa treaca. Cu cat valoarea este mai mare cu atat mai multa lumina trece, iar cu cat este mai mica, cu atat mai multa lumina este reflectata.

Tipuri de lentile Oakley

Utilizare lentile Oakley

Produs original - Cod Oakley OO7099-45 - Skates.ro este magazin autorizat Oakley