Ochelari Oakley Flight Path XL FP Grenache Grey Prizm Snow Torch Iridium

1,019 lei 609 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Oakley Flight Path XL este un model dezvoltat impreuna cu campionul mondial Super-G Aleksander Kilde. Aceast model vine dotat cu un cadru mai mare pentru cei ce doresc vizibilitate periferica sporita. Va oferi cele mai bune conditii de vizibilitate gratie tehnologiilor pentru culoare Prizm si a opticii de inalta calitate HDO.

Specificatii

Tehnologia Ridge Lock permite inlocuirea rapida a lentilei
Lentilele duble sunt tratate impotriva aburirii
Cadru lat

Tehnologie HDO

High Definition Optics

HDO este o colectie de tehnologii patentate ce permite doar ochelarilor Oakley sa intruneasca si sa depaseasca standardele Institutului National American de optica cu privire la claritate, fidelitate vizuala si rezistenta la impact.

Tehnologie Prizm

Prizm

Prizm este o revolutie in optica faurita in decenii de cercetare. Lentilele dotate cu aceasta tehnologie ofera control luminos fara precedent rezultand culori precise, contrast si vizibilitate sporite.


Pachetul contine 1 lentila :

1. Prizm Snow Torch Iridium

Lumina care patrunde prin lentila: cifra din interiorul pictogramei indica procentual lumina lasata de catre lentila sa treaca. Cu cat valoarea este mai mare cu atat mai multa lumina trece, iar cu cat este mai mica, cu atat mai multa lumina este reflectata.

Produs original - Cod Oakley OO7110-15 - Skates.ro este magazin autorizat Oakley

Brand: OAKLEY

Produse din aceeasi categorie