Acest produs nu este disponibil momentan

Ochelari Oakley Line Miner L Stale Sandbech Black Heathered Prizm Snow Black Iridium

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Creați în parteneriat cu Ståle Sandbech, snowboarder medaliat de 6 ori la X Games și medaliat cu argint la Jocurile Olimpice, ochelarii își iau inspirația din piesele sale emblematice din trecut, dar cu o schimbare a paletei de culori, astfel încât să se creeze o colecție coerentă de care se poate bucura orice rider.
Oakley Line Miner au fost creați cu scopul de a oferi cea mai bună vedere periferică, cu un design în stil cilindric. Ochelarii sunt mai aproape de față decât oricând, permițând o vizibilitate excelentă și dintr-o parte în alta. Cu un fit de dimensiuni mari, Line Miner este optimizat pentru o mare varietate de fețe și este proiectat să se potrivească perfect cu majoritatea căștilor.

Specificatii

Disponibil în opțiunile Prizm™ Lens Technology
Fit: Large
Cadrul flexibil O Matter® se adaptează confortabil pe față, chiar și în condiții de frig extrem
Sistem rapid de schimbare a lentilelor
Vizibilitate sporită și o compatibilitate îmbunătățită cu căștile de protecție
Compatibilitate cu majoritatea ochelarilor de vedere cu prescripție medicală
Confort pe tot parcursul zilei oferit de spuma de față în trei straturi, cu căptușeală din fleece polar care elimină umiditatea
Materialul pentru lentile din Plutonite® oferă protecție 100% împotriva UVA / UVB / UVC și a luminii albastre dăunătoare de până la 400 nm
Lentile duble corecte din punct de vedere optic cu acoperire F3 anti-ceață

Tehnologii

Tehnologie HDO

High Definition Optics

HDO este o colectie de tehnologii patentate ce permite doar ochelarilor Oakley sa intruneasca si sa depaseasca standardele Institutului National American de optica cu privire la claritate, fidelitate vizuala si rezistenta la impact.
Tehnologie Prizm

Prizm

Prizm este o revolutie in optica faurita in decenii de cercetare. Lentilele dotate cu aceasta tehnologie ofera control luminos fara precedent rezultand culori precise, contrast si vizibilitate sporite.

Specificatii lentila

Ochelarii vin cu o singura lentila, direct montata pe cadru

1. Prizm Snow Black Iridium


Lumina care patrunde prin lentila: cifra din interiorul pictogramei indica procentual cata lumina trece prin lentila. Cu cat valoarea este mai mare cu atat trece mai multa lumina, iar cu cat este mai mica, cu atat mai multa lumina este reflectata.

Tipuri de lentile Oakley

Utilizare lentile Oakley

Produs original - Cod Oakley OO7070-E1 - Skates.ro este magazin autorizat Oakley