Ochelari Smith I/O Blackout ChromaPop Sun Black 22/23

1,299 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Ochelarii Smith I/O Mag, echipati cu sistemul Smith Mag de schimbare a lentilelor, au fost creati pentru performanta si potrivire optima cu fizionomia utilizatorului: 2 mecanisme de fixare a lentilei, ventilatie AirEvac impotriva aburirii si pentru o integrare perfecta cu castile Smith.

Specificatii

Sistem de schimbare a lentilei Smith Mag
Lentile sferice realizate din Carbonic-x
5 straturi antiaburire
Tehnologie TLT pentru vedere clara
Medium fit
Responsive Fit frame design
Sistem de ajustare a strap-ului QuickFit
3 layere de burete DriWix pentru potrivire optima si confort

Tehnologii

ChromaPop tech

ChromaPop

Tehnologia ChromaPop utilizata in constructia lentilelor Smith pune accent pe detalii si claritatea culorilor filtrand 2 unde specifice de lumina ce nu permit in mod normal distingerea clara a 3 culori. Retina ochiului uman are dificultati in a distinge intre lumina verde si cea albastra si intre lumina verde si cea rosie. ChromaPop filtreaza aceste spectre oferind o mai buna claritate si culori naturale.
Carbonic X-tech

Carbonic-X

Materialul Carbonic-X se aplica la exteriorul lentilei si ofera rezistenta la zgarieturi si impact. Acest material corespunde standardelor optice Clasa 1.

5x Anti-Fog

5X Anti-Fog

Lentila 5X Anti-Fog se bazeaza pe principiile utilizate in tehnologia Fog-X si are proprietati de absorbtie a umezelii de pana la 5 ori mai mari decat lentilele existente pe piata. In cadrul testelor controlate de laborator o lentila normala se abureste dupa 20-50 de secunde, iar o lentila Smith 5X Anti-Fog se abureste dupa mai bine de 120 de secunde.
Tapered Lens Technology

TLT (Tapered Lens Technology)

Aceasta tehnologie presupune indreptarea razelor de lumina prin ingustarea progresiva a lentilei din centrul optic catre extremitatile campului vizual. Acest lucru se traduce prin vedere cu 100% claritate si confort maxim.

Responsive Fit frame design

Aceasta tehnologie permite cadrului ochelarilor sa urmareasca perfect conturul fetei utilizatorului. Prin reducerea materialului in surplus si crearea unui design flexibil, cadrul Smith se comporta ca o suspensie ce face micro ajustari pentru a se potrivi fizionomiei utilizatorului oferind astfel confort si o potrivire optima.
Responsive Fit

Specificatii lentila

Pachetul contine 2 lentile, una dintre ele direct montata pe cadru
IO Mag Sun Black

ChromaPop Sun Black

Lumina care patrunde prin lentila: 12%
Smith Storm Blue Sensor Mirror

ChromaPop Storm Blue Sensor Mirror

Lumina care patrunde prin lentila: 50%

Produs original - Cod Smith M004270JZ994Y - Skates.ro este magazin autorizat Smith

Brand: SMITH

Produse din aceeasi categorie