Acest produs nu este disponibil momentan

Ochelari Smith I/O Mag Sun Valley Archive ChromaPop Sun Black Gold 23/24

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Ochelarii Smith I/O Mag vin cu lentile specializate Smith ChromaPop ce filtreaza lumina si sporesc claritatea, mentinand culorile naturale. Avand sistem magnetic de schimbare a lentilelor, switch-ul intre lentile este foarte simplu si rapid, Smith I/O Mag oferind tot ce trebuie pentru vizibilitate extraordinara, indiferent de conditiile meteo.

Specificatii lentila

Sistem de schimbare a lentilei Smith Mag
Lentile sferice realizate din Carbonic-x
5 straturi antiaburire
Pachetul contine 2 lentile, una dintre ele direct montata pe cadru si o lentila aditionala, nemontata, pentru conditii de luminozitate scazuta

Lentila Smith ChromaPop IO Mag Sun Black

ChromaPop Sun Black Gold

Lumina care patrunde prin lentila: 13%
Lentila Smith ChromaPop Storm Yellow Flash

ChromaPop Storm Yellow Flash

Lumina care patrunde prin lentila: 65%

Specificatii frame

Sistem de ajustare a strap-ului QuickFit
3 straturi de burete DriWix pentru potrivire optima si confort
Tehnologia AirEvac ce reduce sansele de aburire daca ochelarii sunt folositi impreuna cu castile Smith
Responsive FIt Frame
Medium fit - cadru mediu

Tehnologii

ChromaPop tech

ChromaPop

Tehnologia ChromaPop utilizata in constructia lentilelor Smith pune accent pe detalii si claritatea culorilor filtrand 2 unde specifice de lumina ce nu permit in mod normal distingerea clara a 3 culori. Retina ochiului uman are dificultati in a distinge intre lumina verde si cea albastra si intre lumina verde si cea rosie. ChromaPop filtreaza aceste spectre oferind o mai buna claritate si culori naturale.
Smith Mag Tech

Smith MAG

Sistem magnetic de simbare a lentilelor. Doi magneti puternici si rezistenti la intemperii ghideaza automat lentila in pozitie facand astfel schimbarea lentilelor deosebit de usoara. Pentru grip mai bun si protectia lentilelor, acestea sunt conturate cu plastic in zonele expuse.

5x Anti-Fog

5X Anti-Fog

Lentila 5X Anti-Fog se bazeaza pe principiile utilizate in tehnologia Fog-X si are proprietati de absorbtie a umezelii de pana la 5 ori mai mari decat lentilele existente pe piata. In cadrul testelor controlate de laborator o lentila normala se abureste dupa 20-50 de secunde, iar o lentila Smith 5X Anti-Fog se abureste dupa mai bine de 120 de secunde.
Tapered Lens Technology

TLT (Tapered Lens Technology)

Aceasta tehnologie presupune indreptarea razelor de lumina prin ingustarea progresiva a lentilei din centrul optic catre extremitatile campului vizual. Acest lucru se traduce prin vedere cu 100% claritate si confort maxim.

Responsive Fit frame design

Aceasta tehnologie permite cadrului ochelarilor sa urmareasca perfect conturul fetei utilizatorului. Prin reducerea materialului in surplus si crearea unui design flexibil, cadrul Smith se comporta ca o suspensie ce face micro ajustari pentru a se potrivi fizionomiei utilizatorului oferind astfel confort si o potrivire optima.
Responsive Fit

Produs original - Cod Smith M0042715L99MN - Skates.ro este magazin autorizat Smith