Acest produs nu este disponibil momentan

Ochelari Smith Squad Poppy ChromaPop Sun Black 23/24

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Vremea si lumina sunt mereu in schimbare, iar ochelarii Smith Squad ofera o vedere cat se poate de clara. Ochelarii asigura un camp vizual mare, iar tehnologia ChromaPop ofera o optica de cea mai buna calitate, sporind contrastul si culoarea pentru o lume mai mare, mai luminoasa si mai clara.

Specificatii lentila:

Lentile cilindrice realizate din Carbonic-x
Lentila principala ChromaPop
Tehnologia Fog-X antiaburire

Specificatii frame:

Sistem de ajustare a strap-ului Dual-Slide
2 layere de burete DriWix pentru potrivire optima si confort
Responsive FIt Frame
Medium Fit

Tehnologii

ChromaPop tech

ChromaPop

Tehnologia ChromaPop utilizată în construcția lentilelor Smith pune accent pe detalii și claritatea culorilor filtrând 2 unde specifice de lumină ce nu permit în mod normal distingerea clară a 3 culori. Retina ochiului uman are dificultăți în a distinge între lumina verde și cea albastră și între lumina verde și cea roșie. ChromaPop filtrează aceste spectre oferind o mai bună claritate și culori naturale.

Carbonic X-tech

Carbonic-X

Materialul Carbonic-X se aplică la exteriorul lentilei și oferă rezistență la zgârieturi și impact. Acest material corespunde standardelor optice Clasa 1.

Fog-X

Fog-X

Tratamentul Fog-X presupune utilizarea unei suprafețe pentru absorbția umezelii și dispersarea acesteia pe o suprafață mai mare pentru a preveni aburirea. Deoarece este încorporat în lentilă, acest strat nu își pierde din proprietăți odată cu trecerea timpului, precum în cazul altor tehnologii antiaburire.

Tapered Lens Technology

TLT (Tapered Lens Technology)

Această tehnologie presupune îndreptarea razelor de lumină prin îngustarea progresivă a lentilei din centrul optic către extremitățile câmpului vizual. Acest lucru se traduce prin vedere cu 100% claritate și confort maxim.

Responsive Fit frame design

Această tehnologie permite cadrului ochelarilor să urmărească perfect conturul feței utilizatorului. Prin reducerea materialului în surplus și crearea unui design flexibil, cadrul Smith se comportă ca o suspensie ce face micro ajustări pentru a se potrivi fizionomiei utilizatorului oferind astfel confort și o potrivire optimă.

Responsive Fit

Specificații lentilă

Pachetul conține 2 lentile, una dintre ele direct montată pe cadru
Smith Sun Black

ChromaPop Sun Black

Lumina care patrunde prin lentila: 12%
Smith Squad Clear

Clear

Lumina care patrunde prin lentila: 69%
Produs original - Cod Smith M0066812S994Y - Skates.ro este magazin autorizat Smith