Ochelari Smith Squad S Purple Haze Neon Cheetah Chromapop Everyday Red Mirror 23/24

599 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Online si in magazin
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Vremea si lumina sunt mereu in schimbare, iar ochelarii Smith Squad S ofera o vedere cat se poate de clara, fiind conceputi pentru fete mici. Ochelarii asigura un camp vizual mare, iar tehnologia ChromaPop ofera o optica de cea mai buna calitate, sporind contrastul si culoarea pentru o lume mai mare, mai luminoasa si mai clara.

Specificatii lentile

Lentile cilindrice realizate din Carbonic-x
Lentila principala ChromaPop
Tehnologia Fog-X antiaburire
Pachetul contine 2 lentile, una dintre ele direct montata pe cadru si o lentila aditionala, nemontata, pentru conditii de luminozitate scazuta

Lentila Squad ChromaPop Everyday Red Mirror

ChromaPop Everyday Red Mirror

Lumina care patrunde prin lentila: 25%
Lentila Smith Squad Clear

Clear

Lumina care patrunde prin lentila: 69%

Specificatii frame

Sistem de ajustare a strap-ului Dual-Slide
Responsive FIt Frame
Small fit - cadru mic

Tehnologii

ChromaPop tech

ChromaPop

Tehnologia ChromaPop utilizata in constructia lentilelor Smith pune accent pe detalii si claritatea culorilor filtrand 2 unde specifice de lumina ce nu permit in mod normal distingerea clara a 3 culori. Retina ochiului uman are dificultati in a distinge intre lumina verde si cea albastra si intre lumina verde si cea rosie. ChromaPop filtreaza aceste spectre oferind o mai buna claritate si culori naturale.
Carbonic X-tech

Carbonic-X

Materialul Carbonic-X se aplica la exteriorul lentilei si ofera rezistenta la zgarieturi si impact. Acest material corespunde standardelor optice Clasa 1.

Fog-X

Fog-X

Tratamentul Fog-X presupune utilizarea unei suprafete pentru absorbtia umezelii si dispersarea acesteia pe o suprafata mai mare pentru a preveni aburirea. Deoarece este incorporat in lentila acest strat nu isi pierde din proprietati odata cu trecerea timpului, precum in cazul altor tehnologii antiaburire.
Tapered Lens Technology

TLT (Tapered Lens Technology)

Aceasta tehnologie presupune indreptarea razelor de lumina prin ingustarea progresiva a lentilei din centrul optic catre extremitatile campului vizual. Acest lucru se traduce prin vedere cu 100% claritate si confort maxim.

Responsive Fit frame design

Aceasta tehnologie permite cadrului ochelarilor sa urmareasca perfect conturul fetei utilizatorului. Prin reducerea materialului in surplus si crearea unui design flexibil, cadrul Smith se comporta ca o suspensie ce face micro ajustari pentru a se potrivi fizionomiei utilizatorului oferind astfel confort si o potrivire optima.
Responsive Fit
Produs original - Cod Smith M007641EH99MP - Skates.ro este magazin autorizat Smith

Brand: SMITH

Produse din aceeasi categorie