Placa snowboard Arbor Element Rocker 2020

2,399 lei 1,199 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
157
<iframe class="intro-video" src="https://player.vimeo.com/video/357843275" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Element este modelul ce a lansat brand-ul Arbor pe piata de profil si a devenit una dintre placile emblematice odata cu trecerea timpului. Arbor Element Rocker este un twin all-mountain cu flex mediu, potrivit pentru riderii aflati la inceput de drum sau pentru riderii de nivel mediu ce doresc o placa cu valente freestyle.


Iti recomandam acest snowboard daca greutatea ta este intre 55kg si 92kg.


Flex

Rating

FormaSystem Rocker

Profilul System Rocker este suma a 2 tehnologii Arbor: Grip Tech si Parabolic Profiling.
Grip Tech este un design ce presupune 3 radii diferite, iar punctele de intersectie ale acestor radii, de obicei eliminate de catre constructori, au fost transformate in puncte suplimentare de contact pentru zona de montare a legaturilor. Aceste zone sunt de asemenea utilizate ca puncte de pivotare si faciliteaza initierea virajelor si intoarcerile.
Prin intermediul Parabolic Profiling se reduce progresiv rocker-ul catre varf si coada obtinandu-se astfel o garda mai apropiata de sol si un profil mai eficient. In cazul Rocker System, profilul parabolic face ca punctele suplimentare de contact sa fie suficient de aproape de zapada pentru a fi utilizate atunci cand este cazul: viteze mari, viraje stranse si aterizari de la inaltimi mari.

Hand dyed Ash Powerply

Topsheet-urile semnatura Arbor sunt realizate din lemn provenit din resurse regenerabile. Topsheet-ul este realizat din lemn de frasin decolorat manual.

FSC Certified Highland II Core

Un nou proces de selectie ce permite alegerea manuala a celui mai usor si calitativ lemn de Paulownia. Rezultatul este un miez mai usor si mai elastic.

Extruded Base

O talpa extrudata rezistenta si usor de intretinut.

Mixed Glassing

O dispunere triax a laminatului peste o dispunere biax ofera polivalență: powder, backcountry, partie inghetata, sarituri, etc.

Cant 360 grade

Un sidewall complet acoperit prin care se elimina nevoia de ranforsare suplimentara a varfului placii si care ofera o mai mare rezistenta in timp. Canturile utilizate pe placile Arbor sunt realizate din materiale reciclate.

New! Entropy Bio Resin

Incepand cu colectia 2019/2020 Arbor utilizeaza o noua rasina ce inlocuieste compusul traditional pe baza de petrol. Ingredientele care intra in compozitia Entropy Bio-Resin provin din deseuri sau din resturile altor procese industriale si sunt fabricate prin intermediul chimiei verzi, proces ce reduce amprenta de carbon cu pana la 40%, comparativ cu produsele realizate pe baza de petrol.

Wend Natural Wax

Toate placile Arbor sunt ceruite din fabrica cu Wend Natural Wax.

Recycled ABS

Atunci cand o alternativa din plastic nu este disponibila, asa cum este cazul sidewall-urilor cu ABS, Arbor opteaza pentru materiale reciclate.


Brand: ARBOR

Produse din aceeasi categorie

Placa Snowboard Rome Service Dog 2021Placa Snowboard Rome Service Dog 20211,959 lei -30%1,369 lei
Placa Snowboard Rome Warden 2021Placa Snowboard Rome Warden 20211,959 lei -30%1,369 lei
Placa Snowboard Rome Stale Mod 2021Placa Snowboard Rome Stale Mod 20212,939 lei -30%2,059 lei
Placa Snowboard Rome Speed Freak 2021Placa Snowboard Rome Speed Freak 20212,249 lei -40%1,349 lei