Placa snowboard Arbor Formula Rocker 158 2020


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Placa de snowboard Arbor Formula Rocker se distinge prin durabilitate si pretul redus. Arbor a creat o placa ce incorporeaza aceleasi tehnologii si materiale premium cu care ne-a obisnuit, impachetate intr-un design mereu actual si cu abilitati tehnice care iti vor permite sa progresezi.


Iti recomandam acest snowboard daca greutatea ta este intre 56kg si 93kg.


Flex

Rating

FormaSystem Rocker

Profilul System Rocker este suma a 2 tehnologii Arbor: Grip Tech si Parabolic Profiling.
Grip Tech este un design ce presupune 3 radii diferite, iar punctele de intersectie ale acestor radii, de obicei eliminate de catre constructori, au fost transformate in puncte suplimentare de contact pentru zona de montare a legaturilor. Aceste zone sunt de asemenea utilizate ca puncte de pivotare si faciliteaza initierea virajelor si intoarcerile.
Prin intermediul Parabolic Profiling se reduce progresiv rocker-ul catre varf si coada obtinandu-se astfel o garda mai apropiata de sol si un profil mai eficient. In cazul Rocker System, profilul parabolic face ca punctele suplimentare de contact sa fie suficient de aproape de zapada pentru a fi utilizate atunci cand este cazul: viteze mari, viraje stranse si aterizari de la inaltimi mari.

FSC Certified Highland Core

Cel mai versatil miez de la Arbor cu o combinatie de plop si Paulownia (1:2) pentru durabilitate, performanta si elasticitate.

Extruded Base

O talpa extrudata rezistenta si usor de intretinut.

Biax Glassing

O dispunere biax a laminatului peste o dispunere biax ofera o experienta all mountain cu valente freestyle si street. Este un tip de dispunere a laminatelor specific de asemenea placilor pentru incepatori.

Cant 360 grade

Un sidewall complet acoperit prin care se elimina nevoia de ranforsare suplimentara a varfului placii si care ofera o mai mare rezistenta in timp. Canturile utilizate pe placile Arbor sunt realizate din materiale reciclate.

Wend Natural Wax

Toate placile Arbor sunt ceruite din fabrica cu Wend Natural Wax.