Acest produs nu este disponibil momentan

Placa snowboard Bataleon Chaser 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Placa de snowboard Bataleon Chaser este un all mountain polivalent cu un flex mediu și, bineînțeles, binecunoscuta formă 3D Bataleon. Urmărește-ți visurile cu Bataleon Chaser.
Mărime 152 155 157 159
Lungime de contact (mm) 1163 1187 1203 1229
Lățime mijloc (mm) 248 251 253 256
Greutate potrivită (kg) 59-79 65-85 71-91 75-95

Flex: 3

RatingForma: directional twin

Profil: low camberTriple Base Technology

Tehnologia 3BT(Triple Base Technology) a luat naștere prin analizarea felului în care snowboard-ul se comportă în mișcare și a fost tradusă prin ridicarea punctelor de contact din zonele cele mai late ale plăcii.
A treia generație de Freestyle 3BT este potențată suplimentar de tehnologia SideKick. Zona centrală este egală în lățime cu zonele laterale, iar zonele laterale sunt ridicate progresiv. Această formă este deosebit de polivalentă și oferă o placă ascultătoare și cu valențe freestyle.
Tehnologia SideKick presupune ridicarea agresivă a zonelor laterale unde placa are lățimea cea mai mare. Virajele pot fi astfel inițiate mai ușor, flotabilitatea în powder crește și ea, iar manevrabilitatea devine o joacă.

Biax Laminate

"Țesătura" realizată din 2 fâșii de fibră de sticlă este ușoară, rezistentă și oferă un bun transfer al mișcării fără a adăuga rigiditate torsională.

Shock Walls

Un nou uretan ultra rezistent utilizat pentru construcția sidewall-urilor.

Core Core

Combinația de lemn de plop și Paulownia oferă rezistență și o greutate scăzută. Lemn de plop și fag este poziționat în zona inserțiilor, pentru un plus de rezistență și elasticitate.

Hyper Glade S

O bază standard sinterizată care oferă durabilitate și viteză, fiind și mai rapidă dacă este ceruită regulat.

Flip Flop Base

Bazele fiind tăiate în matriță, Flip Flop minimizează deșeurile utilizând două sau mai multe opțiuni de culoare pentru fiecare piesă. Asta înseamnă mai multă grafică unică și mai puține daune asupra mediului.