Acest produs nu este disponibil momentan

Placa snowboard Bataleon Spirit 2021

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


New entry in sezonul anterior in colectia Bataleon, modelul Spirit, prin flexul sau moale si tehnologie Triple Base, te va tine cu siguranta cu zambetul pe buze indiferent de nivelul la care te afli.


Flex

RatingForma

CamberTriple Base Technology

Tehnologia 3BT(Triple Base Technology) a luat nastere prin analizarea felului in care snowboard-ul se comporta in miscare si a fost tradusa prin ridicarea punctelor de contact din zonele cele mai late ale placii.
A treia generatie de Freestyle 3BT este potentata suplimentar de tehnologia SideKick. Zona centrala este egala in latime cu zonele laterale, iar zonele laterale sunt ridicate progresiv. Aceasta forma este deosebit de versatila si ofera o placa ascultatoare si cu valente freestyle.
Tehnologia SideKick presupune ridicarea agresiva a zonelor laterale unde placa are latimea cea mai mare. Virajele pot fi astfel initiate mai usor, flotabilitatea in powder creste si ea, iar manevrabilitatea devine o joaca.

Biax Laminate

"Tesatura" realizata din 2 fasii de fibra de sticla este usoara, rezistenta si ofera un bun transfer al miscarii fara a adauga rigiditate torsionala.

Shock Walls

Un nou uretan ultra rezistent utilizat pentru constructia sidewall-urilor.

Core Core

Combinatia de lemn de plop si Paulownia ofera rezistenta si o greutate scazuta. Lem de plop si fag este pozitionat in zona insertiilor, pentru un plus de rezistenta si elasticitate.

Super Slick X

Are cel mai inalt continut molecular utilizat in obtinerea unei baze extrudate, ceea ce inseamna ca aluneca foarte usor, este rezistenta in timp si usor de intretinut.