Acest produs nu este disponibil momentan

Placa snowboard Bataleon W Spirit 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Una dintre cele mai moi plăci pentru femei, dotată cu tehnologia 3BT( Triple Base Technology), cu flex moale și pereți din uretan care absorb șocurile și fluidizează transferul de mișcare, fac din Bataleon Spirit aliatul de pârtie perfect, indiferent de nivel.

Mărime 140 143 146 149
Lungime de contact (mm) 1057 1089 1113 1133
Lățime mijloc (mm) 233 235 238 240
Greutate potrivită (kg) 37-57 42-62 45-65 48-68

Flex: 2

Rating: all-mountain freestyleForma: directional twin

Profil: medium camberTriple Base Technology

Tehnologia 3BT(Triple Base Technology) a luat naștere prin analizarea felului în care snowboard-ul se comportă în mișcare și a fost tradusă prin ridicarea punctelor de contact din zonele cele mai late ale plăcii.
A treia generație de Freestyle 3BT este potențată suplimentar de tehnologia SideKick. Zona centrală este egală în lățime cu zonele laterale, iar zonele laterale sunt ridicate progresiv. Această formă este deosebit de polivalentă și oferă o placă ascultătoare și cu valențe freestyle.
Tehnologia SideKick presupune ridicarea agresivă a zonelor laterale unde placa are lățimea cea mai mare. Virajele pot fi astfel inițiate mai ușor, flotabilitatea în powder crește și ea, iar manevrabilitatea devine o joacă.

Biax Laminate

"Țesătura" realizată din 2 fâșii de fibră de sticlă este ușoară, rezistentă și oferă un bun transfer al mișcării fără a adăuga rigiditate torsională.

Core Core

Combinația de lemn de plop și Paulownia oferă rezistență și o greutate scăzută. Lemn de plop și fag este poziționat în zona inserțiilor, pentru un plus de rezistență și elasticitate.

Shock Walls

Un nou uretan ultra rezistent utilizat pentru construcția sidewall-urilor.

Hyper Glide S

O bază standard sinterizată care oferă durabilitate și viteză, fiind și mai rapidă dacă este ceruită regulat.