Placa Snowboard Never Summer Atom Split 2021

5,819 lei 2,029 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
159
160W

Profilul specific de touring Ripsaw Rocker Camber conferă maxim de performanță pe cele mai dificile linii. Acest profil extinde camberul până la o zonă perfect plată, plasată sub bracketul de touring; acest lucru oferă extra tracțiune la urcare și stabilitate la coborâre. Nose-ul înălțat mai devreme și forma tapered (nose-ul mai lat decât tailul) fac ca Atom Split să fie excelent în powder și chiar mai bun de-atât în zilele de vis..


Carbon Max Laminated Texhnology

Mai mult carbon înseamnă mai multă putere și performanță. Această tehnologie combină 2 matrice de carbon, una superioară și una inferioară, maximizând rezistența și transferul mișcării acolo unde este cazul. Rezultatul este o configurație cu greutate redusă și deosebit de rezistentă în același timp, ce oferă rigiditate torsională și transfer al mișcării fără a sacrifica însă controlul atât de important pentru un rider.

Ripsaw Rocker Camber

Zone pronunțate de camber pozitiv pentru o bună aderență la cantare și super pop în timp ce se păstrează polivalența Original Rocker Camber.

STS Pretensioned Fiberglass

Fibră de sticlă pre-întărită și pre-tensionată cu fâșii de elastomer dispuse la 90 de grade. Astfel se obține o rezistență de neegalat, aderență pe canturi și performanță.

Bi-Lite Fiberglass

Această tehnologie împrumută multe dintre calitățile STS Pretensioned Fiberglass, având în compoziție materiale deosebit de ușoare. Se obține astfel performanța freestyle sau freeride, după caz, fără a sacrifica durabilitatea.

NS Superlight Wood Core

Cu o combinație unică de tipuri de lemn Never Summer a creat unul dintre cele mai ușoare "core-uri" de pe piață. Acesta este prelucrat la milimetru prin intermediul CNC, obținându-se astfel un flex customizat.

RDS 2 Damping System

Acest sistem foarte ușor utilizează 3 straturi laminate mai înguste ce oferă raportul optim între absorbție a vibrațiilor și stabilitate, pentru echilibrul perfect între stabilitatea necesară în freeride și manevrabilitatea necesară în freestyle.

Durasurf XT Sintered 5501 Base

Cei de la Crown Plastics au dezvoltat o bază sinterizată deosebit de rapidă și rezistentă, special pentru plăcile Never Summer din gama high end. La această talpă a fost adăugat în proporția optimă grafit, rezultând una dintre cele mai rapide baze de pe piață.

P-Tex Tip/Tail Protection

P-Tex-ul este un material molecular mai moale care nu doar sigilează și protejează miezul plăcii, ci și absoarbe șocurile rezultate în urma vibrațiilor sau impacturilor.


Brand: NEVER SUMMER

Produse din aceeasi categorie

Placa Snowboard Rome Freaker 23/24Placa Snowboard Rome Freaker 23/242,449 lei -20%1,959 lei
Placa Snowboard Nitro Prime Raw 23/24Placa Snowboard Nitro Prime Raw 23/242,099 lei -20%1,679 lei
Placa snowboard Rome Hype 23/24Placa snowboard Rome Hype 23/241,999 lei -20%1,599 lei
Placa Snowboard Rome Rene-gade 23/24Placa Snowboard Rome Rene-gade 23/242,999 lei -20%2,399 lei
Placa Snowboard Nitro Team 23/24Placa Snowboard Nitro Team 23/242,999 lei -25%2,249 lei