Placa Snowboard Never Summer Chairman 2021

3,629 lei 2,179 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
157

Crescut pentru a fi Director Executiv la SC TocatZapada SA, acest instrument de carve are un sidecut cu șapte puncte de contact și este fabricat manual special pentru poziția de Președinte al Plăcilor Never Summer. Un sistem extins de amortizare stabilizează capetele plăcii pentru o stabilitate de neegalat la viteze mari. Atât de fain e sistemul ăsta, că poți să sapi și șanțuri cu board-ul! Pe Chairman dai carve, și carve, și carve... Fără derapaje!


Carbon Max Laminated Technology

Mai mult carbon înseamnă mai multă putere și performanță. Această tehnologie combină 2 matrice de carbon, una superioară și una inferioară, maximizând rezistența și transferul mișcării acolo unde este cazul. Rezultatul este o configurație cu greutate redusă și deosebit de rezistentă în același timp, ce oferă rigiditate torsională și transfer al mișcării fără a sacrifica însă controlul atât de important pentru un rider.

Ripsaw Rocker Camber

Zone pronunțate de camber pozitiv pentru o bună aderență la cantare și super pop în timp ce se păstrează polivalența Original Rocker Camber.

STS Pretensioned Fiberglass

Fibră de sticlă pre-întărită și pre-tensionată cu fâșii de elastomer dispuse la 90 de grade. Astfel se obține o rezistență de neegalat, aderență pe canturi și performanță.

Bi-Lite Fiberglass

Această tehnologie împrumută multe dintre calitățile STS Pretensioned Fiberglass, având în compoziție materiale deosebit de ușoare. Se obține astfel performanța freestyle sau freeride, după caz, fără a sacrifica durabilitatea.

NS Superlight Wood Core

Cu o combinație unică de tipuri de lemn Never Summer a creat unul dintre cele mai ușoare "core-uri" de pe piață. Acesta este prelucrat la milimetru prin intermediul CNC, obținându-se astfel un flex customizat.

RDS 1 Damping System

Prin intermediul acestui sistem straturile de laminat sunt ceva mai lungi, urmând longitudinal marginile plăcii, iar în zonele de vârf și coadă sunt mai scurte. Astfel placa este mai stabilă la viteze mari, iar greutatea de pe vârf și coadă este mult redusă.

Durasurf XT Sintered 5501 Base

Cei de la Crown Plastics au dezvoltat o bază sinterizată deosebit de rapidă și rezistentă, special pentru plăcile Never Summer din gama high end. La această talpă a fost adăugat în proporția optimă grafit, rezultând una dintre cele mai rapide baze de pe piață.

P-Tex Tip/Tail Protection

P-Tex-ul este un material molecular mai moale care nu doar sigilează și protejează miezul plăcii, ci și absoarbe șocurile rezultate în urma vibrațiilor sau impacturilor.


Brand: NEVER SUMMER

Produse din aceeasi categorie

Placa Snowboard Rome Slapstick 22/23Placa Snowboard Rome Slapstick 22/231,649 lei -30%1,149 lei
Placa Snowboard Rome Mechanic 22/23Placa Snowboard Rome Mechanic 22/231,999 lei -25%1,499 lei
Placa Snowboard Rome Gang Plank 22/23Placa Snowboard Rome Gang Plank 22/232,349 lei -20%1,879 lei
Placa Snowboard Rome Royal 22/23Placa Snowboard Rome Royal 22/231,999 lei -25%1,499 lei
Placa snowboard Rome Heist 22/23Placa snowboard Rome Heist 22/232,149 lei -35%1,399 lei