Placa Snowboard Never Summer Proto Slinger 2021

3,289 lei 1,969 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
153

Am luat ce era mai bun in freestylerul Funslinger, am combinat cu abilitatile all mountain ale distrugatorului Proto si am creat un dominator in freestyle. Proto Slinger are profilul Shock Wave Rocker Camber si cant asimetric. Ai acum un board de freestyle care face ceea ce un board de freestyle nu ar trebui sa faca. Pentru ca e flexy, floaty, edgy & speedy, ii poti spune "oximoronul cel de toate zilele".


Carbon Max Laminated Technology

Prin intermediul acestei tehnologii insertiile de carbon sunt prelungite catre marginile placii pentru un transfer rapid al miscarii oferind in acelasi timp rigidizare torsionala. Tensionate, varful si coada placii ofera maxim de putere si pop.

Shock Wave Rocker Camber

Iti ofera socul puterii explozive si senzatia fluida a datului pe val. SWRC dispune de zone mai lungi cu camber care sa ofere un pop imens si suprafete mici de rocker care sa ajute la initierea rapida a virajelor si pastrearea senzatiei de plutire.

STS Pretensioned Fiberglass

Fibra de sticla pre-intarita si pre-tensionata cu fasii de elastomer dispuse la 90 de grade. Astfel se obtine o rezistenta de neegalat, aderenta pe canturi si performanta.

Bi-Lite Fiberglass

Aceasta tehnologie imprumuta multe dintre calitatile STS Pretensioned Fiberglass, avand in compozitie materiale deosebit de usoare. Se obtine astfel astfel performanta freestyle sau freeride, dupa caz, fara a sacrifica durabilitatea.

NS Superlight Wood Core

Cu o combinatie unica de tipuri de lemn Never Summer a creat unul dintre cele mai usoare "core-uri" de pe piata. Acesta este prelucrat la milimetru prin intermediul CNC, unde un flex customizat este obtinut.

Elastomeric Underfoot Stabilizers

Pozitionate sub legaturi aceste insertii ofera o foarte buna absorbtie a vibratiilor si maresc stabilitatea la viteze mari, reducand in acelasi timp presiunea pusa pe picioare.

Sintered P-Tex Sidewalls

Never Summer este primul constructor care a folosit acest material pentru lateralele placilor. Spre deosebire de marginile conventionale din ABS care au tendinta de a crapa la temperaturi foarte scazute, P-Tex-ul isi mentine integritatea structurala indiferent de temperatura la care este expus.

Durasurf XT Sintered 5501 Base

Cei de la Crown Plastics au dezvoltat o baza sinterizata deosebit de rapida si rezistenta, special pentru placile Never Summer din gama high end. La aceasta talpa a fost adaugat in proportia optima grafit, rezultand una dintre cele mai rapide baze de pe piata.

Harmonic Tip/Tail Damper/Protection

Aceasta tehnologie anuleaza vibratiile din varful si coada placii, ceea ce duce la o stabilitate crescuta la viteze mari si la aterizari, fara a influenta pop-ul din zonele cu camber.


Brand: NEVER SUMMER

Produse din aceeasi categorie