Placa Snowboard Never Summer Proto Type Two 160 2020


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Snowboard-ul Proto Type Two are un flex mediu, iar datorita profilului Ripsaw Rocker Camber Profile, a sidecut-ului mai pronuntat in zona de legaturi si insertiilor de carbon avem o placa foarte stabila si manevrabila, capabila sa te tina cu zambetul pe buze indiferent ca vorbim de ture relaxante pe partie sau coborari in viteza off piste.


Carbon Max Laminated Texhnology

Mai mult carbon inseamna mai multa putere si performanta. Aceasta tehnologie combina 2 matrice de carbon, una superioara si una inferioara, maximizand rezistenta si transferul miscarii acolo unde este cazul. Rezultatul este o configuratie cu greutate redusa si deosebit de rezistenta in acelasi timp ce ofera rigiditate torsionala si transfer al miscarii fara a sacrifica insa controlul atat de important pentru un rider.

Ripsaw Rocker Camber

Zone pronuntate de camber pozitiv pentru o buna aderenta la cantare si super pop in timp ce se pastreaza polivalența Original Rocker Camber.

STS Pretensioned Fiberglass

Fibra de sticla pre-intarita si pre-tensionata cu fasii de elastomer dispuse la 90 de grade. Astfel se obtine o rezistenta de neegalat, aderenta pe muchii si performanta.

Bi-Lite Fiberglass

Aceasta tehnologie imprumuta multe dintre calitatile STS Pretensioned Fiberglass, avand in compozitie materiale deosebit de usoare. Se obtine astfel astfel performanta freestyle sau freeride, dupa caz, fara a sacrifica durabilitatea.

NS Superlight Wood Core

Cu o combinatie unica de tipuri de lemn Never Summer a creat unul dintre cele mai usoare "core-uri" de pe piata. Acesta este prelucrat la milimetru prin intermediul CNC, unde un flex customizat este obtinut.

Perforated Rocker Pad

Fasii de elastomer perforat sunt strategic pozitionate in zona centrala a placii. Se absorb astfel vibratiile intre legaturi si se creaza astfel o zona tampon ce coincide cu zona de rocker, care este in contact cu zapada.

RDS 2 Damping System

Acest sistem foarte usor utilizeaza 3 straturi laminate mai inguste ce ofera raportul otpim intre absorbtie a vibratiilor si stabilitate, pentru echilibrul perfect intre stabilitatea necesara in freeride si manevravilitatea necesara in freestyle.

Elastomeric Underfoot Stabilizers

Pozitionate sub legaturi aceste insertii ofera o foarte buna absorbtie a vibratiilor si maresc stabilitatea la viteze mari, reducand in acelasi timp presiunea pusa pe picioare.

Sintered P-Tex Sidewalls

Never Summer este primul constructor care a folosit acest material pentru lateralele placilor. Spre deosebire de marginile conventionale din ABS care au tendinta de a crapa la temperaturi foarte scazute, P-Tex-ul isi mentine integritatea structurala indiferent de temperatura la care este expus.

Durasurf XT Sintered 5501 Base

Cei de la Crown Plastics au dezvoltat o baza sinterizata deosebit de rapida si rezistenta, special pentru placile Never Summer din gama high end. La aceasta talpa a fost adaugat in proportia optima grafit, rezultand una dintre cele mai rapide baze de pe piata.

Harmonic Tip/Tail Damper/Protection

Aceasta tehnologie anuleaza vibratiile din varful si coada placii, ceea ce duce la o stabilitate crescuta la viteze mari si la aterizari, fara a influenta pop-ul din zonele cu camber.


Produse din aceeasi categorie