Placa Snowboard Never Summer Snowtrooper 159 2020

2849 lei 1419 lei
Prețul include TVA
Livrare gratuită prin curier
Data estimată de livrare:
Disponibilitate: ÎN STOC la magazinul Skates din București
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program

Snowtrooper este o placa polivalentă, cu o buna flotabilitate si manevrabilitate. Stance-ul este un pic retras iar flexul mediu iti ofera maxim de control. Datorita insertiilor de carbon placa va fi foarte elastica si iti va permite sa depasesti orice obstacol cu stil.


Carbon VXR Laminated Texhnology

Prin intermediul acestei tehnologii insertiile de carbon sunt prelungite catre marginile placii pentru un transfer rapid al miscarii oferind in acelasi timp rigidizare torsionala. Tensionate, varful si coada placii ofera maxim de putere si pop.

OG Rocker Camber

Imprima placii calitati de surfing/freestyle si mentine totodata plurivalența si performanta de top.

STS Pretensioned Fiberglass

Fibra de sticla pre-intarita si pre-tensionata cu fasii de elastomer dispuse la 90 de grade. Astfel se obtine o rezistenta de neegalat, aderenta pe muchii si performanta.

Bi-Lite Fiberglass

Aceasta tehnologie imprumuta multe dintre calitatile STS Pretensioned Fiberglass, avand in compozitie materiale deosebit de usoare. Se obtine astfel astfel performanta freestyle sau freeride, dupa caz, fara a sacrifica durabilitatea.

NS Superlight Wood Core

Cu o combinatie unica de tipuri de lemn Never Summer a creat unul dintre cele mai usoare "core-uri" de pe piata. Acesta este prelucrat la milimetru prin intermediul CNC, unde un flex customizat este obtinut.

RDS 2 Damping System

Acest sistem foarte usor utilizeaza 3 straturi laminate mai inguste ce ofera raportul otpim intre absorbtie a vibratiilor si stabilitate, pentru echilibrul perfect intre stabilitatea necesara in freeride si manevravilitatea necesara in freestyle.

Elastomeric Underfoot Stabilizers

Pozitionate sub legaturi aceste insertii ofera o foarte buna absorbtie a vibratiilor si maresc stabilitatea la viteze mari, reducand in acelasi timp presiunea pusa pe picioare.

Sintered P-Tex Sidewalls

Never Summer este primul constructor care a folosit acest material pentru lateralele placilor. Spre deosebire de marginile conventionale din ABS care au tendinta de a crapa la temperaturi foarte scazute, P-Tex-ul isi mentine integritatea structurala indiferent de temperatura la care este expus.

Durasurf Sintered 4501 Base

Este o baza sinterizata creata special pentru Never Summer de catre cei de la Crown Plastics. Cu o densitate ridicata, aceasta talpa este foarte rapida si rezistenta.

P-Tex Tip/Tail Protection

P-Tex-ul este un material molecular mai moale care nu doar sigileaza si protejeaza miezul placii ci si absoarbe socurile rezultate in urma vibratiilor sau impacturilor.