Acest produs nu este disponibil momentan

Placa Snowboard Nitro Beast x Volcom 2021

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Atunci când cei mai progresivi snowboarderi ai lumii precum Marcus Kleveland și Torgeir Bergrem își propun să facă un snowboard de park și se ivește oportunitatea ca două branduri ce iubesc acest sport să colaboreze, este garantat că vă ieși ceva grozav. Acest maestru cu formă Twin și profil True Camber oferă spirjinul și precizia necesară pentru caracteristici și trick-uri de clasă mondială. Combinație dintre Ureshred Sidewalls, Railkiller Edges, Diamond Band și Ballistic Impact Panels au creat un snowboard care este indesctructibil. Snowboard-ul Beast x Volcom oferă progres, stabilitate, performanță la calibru pro și durabilitate pentru cei care își doresc asta.

Placa de snowboard Nitro Beast x Volcom are Flex 8

Mărime 155 158
Lungime de contact (mm) 1150 1160
Lățime mijloc (mm) 247 250
Lățime vârf (mm) 290 298
Lățime tail (mm) 290 298
Greutate potrivită (kg) 55-75 65-85

Forma: Twin

Rating

Rating Nitro

Profil: Camber

Camber

Trüe Camber este un camber standard, care asigură stabilitatea și pop-ul fără de care mulți rideri nu pot trăi. Nivelul de pop și suport pe care o obțineți de la o placă camber este de neegalat. Camberul nostru Trüe Camber variază între modelele de plăci deoarece fiecare placă este special concepută pentru un anumit teren sau tip de riding, de exemplu, Trüe Camberul modelului Pantera are un camber mai mare pentru un răspuns maxim, în timp ce Trüe Camberul din plăcile noastre de freestyle este mai jos pentru a vă oferi un flex mai prietenos cu freestyle-ul, fără a pierde suportul și încrederea de care aveți nevoie pentru aterizări. Camber este Camber nu are rost să o complicăm prea mult!
Tehnologii

Radial Sidecut

Cel mai des întâlnit tip de sidecut: un singur radiu, ceea ce se traduce printr-un sidecut polivalent și previzibil.

Power Core 2

Powercore II reprezintă miezul din lemn de plop cu fâșii adiționale de fag care oferă o rezistență de neegalat, un răspuns imediat și un snap incredibil.

Whiplash Core

Acest profil este mai subțire între legături și mai gros spre vârf și coadă, oferind astfel putere maximă fiecărui trick și menținând în același timp un flex perfect de presare.

Ureshred Sidewalls

Sezonul acesta introducem pe plăcile de park Nitro cantul URESHRED. La fel ca roțile de skate, canturile acestea sunt fabricate din poliuretan, ceea ce le face foarte rezistente la impact și le conferă caracteristici excelente de amortizare. Împreună cu marginile Railkiller, canturile URESHRED oferă echilibriul perfect de durabilitate și control.

Tri-Lite Laminates

Echilibrul perfect de flexibilitate și control, laminatele Nitro Tri-Lite cu fibre îndreptate în 3 direcții ajută la obținerea unor plăci rapide și foarte receptive.

Impact Ballistic Plates

Kevlar© este utilizat în crearea vestelor antiglonț care protejează punctele vitale ale corpului. Noi îl folosim în locuri strategice în jurul legăturilor pentru a proteja construcția de impacturile din timpul aterizărilor dure.

Diamond Band

Fibrele de întărire din carbon sunt ultra-rezistente, dar ușoare. Ranforsările de la vârf până la coadă ajută riderul să controleze placa mai ușor și să mențină controlul.

Rail Killer Edge X-2

Arma ta secretă pentru țevi, pietre și longevitate! Cu profilul său unic și o rezistență la impact de peste 200%, în comparație cu o muchie standard - Railkiller Edge este de două ori mai gros și de două ori mai puternic. Această construcție brevetată poate face față oricărei provocări legate de țevi. Fie că este folosită cu finețe sau mai dur, această placă va putea fi folosită mulți ani fără probleme.

Sintered 2.0 Speed Formula

Știința pusă la treabă! Formula de ceară nanotech infuzată în profunzime în materialul de bază sinterizat face ca placa să fie rapidă ca fulgerul în toate tipurile de zăpadă. Extrem de durabilă, tehnologia SPEED FORMULA II Base este prezentă exclusiv pe plăcile high-end Nitro.