Acest produs nu este disponibil momentan

Placa snowboard Nitro Mystique 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Mystique este conceput pentru doamnele și domnișoarele care caută o placă tolerantă, prietenoasă și proiectată cu tehnologii de top, pentru a le ajuta să transforme fiecare zi în cea mai bună zi pe munte. Creatura mistică proiectată pentru a fi jucăușă, iertătoare, previzibilă și fără a agăța în zăpadă, combinând Gullwing Rocker și Powercore II, Nitro Mystique oferă balanța perfectă între distracție pe munte și susținere pentru progres.

Placa de snowboard Nitro Mystique are Flex 4

Mărime 146 149
Lungime de contact (mm) 1070 1090
Lățime mijloc (mm) 234 238
Lățime vârf (mm) 280 284
Lățime tail (mm) 280 284
Greutate potrivită (kg) 45-65 50-70

Forma: Directional Twin


Rating

Rating Nitro

Profil: Gullwing Rocker

Gullwing Rocker

Un profil hibrid camber/rocker într-o ligă de sine stătătoare, Gullwing Rocker oferă ce e mai bun din ambele lumi pentru riderii all-mountain. Camberul pozitiv de sub fiecare picior furnizează răspuns familiar și apreciat, în timp ce profilul rocker din centru permite flotabilitate fără egal în powder, precum și control mai bun în park.
Tehnologii

All Terrain Flex

Cel mai polivalent model de flex care combină semnătura Nitro cu un răspuns imediat, oferindu-ți astfel experiența completă.

Radial Sidecut

Cel mai des întâlnit tip de sidecut: un singur radiu, ceea se traduce printr-un sidecut polivalent și previzibil.

Power Core 2

Powercore II reprezintă miezul din lemn de plop cu fâșii adiționale de fag care oferă o rezistență de neegalat, un răspuns imediat și un snap incredibil.

Bi-Lite Laminates

Laminatele Bi-Lite sunt proiectate pentru a oferi rezistență de neegalat, un stil puternic și transfer al mișcării foarte rafinat.

Premium Extruded FH Base

Durabilitate, viteză și întreținere redusă, toate într-un singur material de bază ultra-clear - baza FH face față oricărei provocări legate de țevi și alte elemente din mediul urban.