Acest produs nu este disponibil momentan

Placa Snowboard Rome Agent 20th Anniversary LE 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


"Modern Shaping Meets Classic Performance"

Construită cu polivalența camberului Fusion Camber, răspunsul rapid al flexului și de anul acesta, upgradat cu Double Kick pe vârf și coadă, Rome Agent este cu adevărat o placă ce îi face pe toți riderii mai buni.

Placa de snowboard Rome Agent are Flex 5

Mărime 154 157 158W
Lungime (mm) 1121 1149 1158
Lățime mijloc (mm) 252 254 265
Greutate potrivită (kg) 61-81 67-87 76-96

Forma

Rating

Flex


Fusion Camber

Camber pozitiv urmat de o zonă mică de rocker. În momentul în care acest tip de camber este presat zonele de contact se deplasează, oferind astfel o înălțare suplimentară a vârfului și cozii. Acest tip de camber se comportă ca un camber pozitiv clasic, iar datorită zonelor de rocker oferă o mai bună stabilitate în powder.

Hotrods - Bamboo Omega Single Barrel

Tehnologia Hotrod reprezintă cheia prin care inginerii de la Rome reușesc să adauge un pop targetat în funcție de stilul plăcii. Mai întâi se construiesc tuburi subțiri din carbon, bambus și fibră de sticlă, goale pe interior și se inserează în canale special făcute în miezul plăcii. Se folosesc diferite configurații pentru nivele diferite de torsiune și pop longitudinal în funcție de cerințele riderului: all mountain, park, pow.

Stomp Core Matrices

Atunci când vine vorba de miezul plăcilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexează mult mai natural, beneficiază de o elasticitate mai dinamică și oferă un raport optim putere-greutate. În construcția miezurilor de pe plăcile Rome constructorii combină diferite varietăți de lemn cu accente laminate și canale de ventilație pentru a obține diferite nivele de greutate, putere și flex.

Stomp Core

Cel mai stabil și manevrabil miez al celor de la ROME SDS, construit 100% din plop.

Flex-Tuned Laminates

Fibre dispuse în sensuri diferite pentru a obține flexuri diferite! Una din modalitățile prin care cei de la Rome SDS ajustează flexul plăcilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari înseamnă mai multă putere, iar unghiurile mai mici oferă un flex mai iertător. Cealaltă metodă de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate în anumite zone ale plăcii.

Biax Glass Laminate

Laminat perfect pentru un pop corespunzător free-style-ului. Fibrele dispuse la 90 de grade oferă o bază flexibilă, iar carbonul oferă un pop de neegalat.

Bases

Viteza este prioritatea numărul unu atunci când combinăm o talpă cu profilul de performanță al unei plăci. În afară de viteză, durabilitatea joacă un rol important.

Sinterstrong Base

Baza are o construcție durabilă ce absoarbe puternic ceara utilizată. Este primul nivel de viteză disponibil la o bază sinterizată. Acest model Rome este tot ce vei avea nevoie pentru o zi obișnuită de sesiuni în park-uri amenajate, dar și în afara pârtiei pe zăpadă proaspătă.