Placa snowboard Rome Factory Rocker 158 2017


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Rome Factory Rocker, prin tehnologiile implementate, este o placa all mountain ce se adreseaza riderului de nivel mediu si incepator ce doreste sa progreseze incercand zi de zi trick-uri noi, partii noi si bineinteles experiente noi. Mix-ul de rocker pozitionat intre legaturi si camber de pe extremitati face ca aceasta placa sa se aseze foarte bine deasupra zapezii proaspete si sa fie deosebit de responsiva si elastica fie ca este vorba de jib la viteze mici, precizie la viteze mari sau landing-uri.

Iti recomandam acest snowboard daca greutatea ta este intre 61kg si 91kg.


MtnPop Rocker 2.0

Rocker pe zona aflata intre legaturi si camber pe extremitati. Zona de rocker este fin acordata astfel incat abia sa atinga zapada atunci cand rider-ul nu sta pe ea. Rezultatul este o foarte buna manevrabilitate, oferita de catre zona de rocker, si bineinteles multa putere oferita de catre zonele de camber de pe extremitati. MtnPop Rocker 2.0 se adreseaza riderilor ce cauta ce ofera mai bun cele 2 tipuri de camber: responsivitate, aterizari in forta, abilitatea de a explora linii de powder si receptivitate in initierea intoarcerilor.QuickRip Sidecut Technology 2 muchii cu acelasi arc au fost integrate in placa, una mai mica in zona mediana si una ceva mai mare, pentru a compensa, de-a lungul intregii placi. La intersectiile celor 2 arce, langa legaturi, se creaza astfel punctele de contact din zona mediana a placii. Avem asadar un plus de aderenta atunci cand se canteaza la viteze mari. La viteze mai mici transforma placa intr-una gata de joaca.
QuickRip Sidecut Diagram


Bambooster Technology - Dual Inline Indiferent de pret, toate placile au nevoie de pop. Asa ca pentru unele modele inginerii de la Rome au introdus 2 benzi de bambus pentru o flexibilitate mai mare. Bambusul din surse regenerabile este materialul minune al naturii cand vine vorba de flexibilitate si elasticitate. Bambooster


Control Core Matrices Atunci cand vine vorba de miezul placilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiaza de o elasticitate mai dinamica si ofera un raport optim putere-greutate. In constructia miezurilor de pe placile Rome constructorii combina diferite varietati de lemn cu accente laminate si canale de ventilatie pentru a obtine diferite nivele de greutate, putere si flex.

Pop Core Matrix 2 zone de lemn foarte usor sunt combinate cu o structura din lemn de plop si astfel rezulta un miez flexibil si elastic.

Flex-Tuned Laminates Fibre dispuse in sensuri diferite pentru a obtine flexuri diferite! Una din modalitatile prin care cei de la Rome SDS ajusteaza flexul placilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari inseamna mai multa putere iar unghiuri mai mici rezulta ofera un flex mai iertator. Cealalta metoda de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate in anumite zone ale placii.

StraightBiax Laminate Laminat perfect pentru un snowboarding the calitate. Fibrele dispuse perpendicular ofera un flex delicat, de tip freestyle care este ideal pentru coborari pe munte sau pentru sesiuni tehnice.
Bases Viteza este prioritatea numarul unu atunci cand combinam o talpa cu profilul de performanta al unei placi. In afara de viteza, durabilitatea joaca un rol important.

XTRD

Indeajuns de rapida pentru majoritatea riderilor, acesta este standardul nostru care este facut sa reziste iesirilor zilnice. Este o talpa puternica si usor de reparat.Produse din aceeasi categorie

Rate fara dobanda

Plati online in 3 rate:
  • Card Bun de Plata - BCR
  • Star BT - Banca Transilvania
  • Card de credit - Alpha Bank
  • Card BRD Finance Mastercard

3 rate in magazin :
  • Card Avantaj - Credit Europe Bank