Acest produs nu este disponibil momentan

Placa Snowboard Rome Mechanic 2021

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Rome SDS Mechanic este twintip-ul potrivit pentru pasionații de snowboard care doresc să progreseze și să își îmbunătățească stilul. Construit cu un flex moale spre mediu și profil Contact Rocker, Mechanic este ușor de condus și oferă o mulțime de înclinații freestyle cu care te vei distra pe cinste mai multe sezoane.


Placa de snowboard Rome Mechanic are Flex 4


Mărime 150 153 156 159 157W 161W
Lungime de contact (mm) 1070 1100 1130 1160 1140 1180
Lățime mijloc (mm) 250 252 253 254 270 272
Lățime vârf (mm) 291 294 296 298 315 318
Lățime tail (mm) 291 294 296 298 315 318
Greutate potrivită (kg) 63 69 75 81 84 92


Contact Rocker Camber

Plata intre legaturi si cu forma rocker la capete acesta este un adevarat profil rocker stabil si versatil dus la nivelul urmator cu tehnologii ca HotRods. Pentru riderii de all mountain freestyle si pentru cei carora le place pow-ul linia camberului prin versabilitate este potrivita pentru distractie fara ca plutitul pe zapada proaspata sa aiba de suferit.


HOTRODS - Bamboo SINGLE BARREL

Tehnologia Hotrod reprezinta cheia prin care inginerii de la Rome reusesc sa adauge un pop targetat in functie de stilul placii. Mai intai se construiesc tuburi subtiri din carbon, bambus si fibra de sticla, goale pe interior si se insereaza in canale special facute in miezul placii. Se folosesc diferite configuratii pentru nivele diferite de torsiune si pop longitudinal in functie de cerintele riderului: all mountain, park, pow.

Control Core Matrices

Atunci cand vine vorba de miezul placilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiaza de o elasticitate mai dinamica si ofera un raport optim putere-greutate. In constructia miezurilor de pe placile Rome constructorii combina diferite varietati de lemn cu accente laminate si canale de ventilatie pentru a obtine diferite nivele de greutate, putere si flex.

STOMP CORE MATRIX

Miez 100% din lemn cu insertii aditionale de lemn rezistent la impact in zonele predispuse pentru a creste rezistenta si flexibilitatea.


Biax Glass Laminates

Fibre dispuse in sensuri diferite pentru a obtine flexuri diferite! Una din modalitatile prin care cei de la Rome SDS ajusteaza flexul placilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari inseamna mai multa putere iar unghiuri mai mici rezulta ofera un flex mai iertator. Cealalta metoda de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate in anumite zone ale placii.

StraightBiax Laminate

Laminat perfect pentru un snowboarding the calitate. Fibrele dispuse perpendicular ofera un flex delicat, de tip freestyle care este ideal pentru coborari pe munte sau pentru sesiuni tehnice.


IMPACT Base

Indeajuns de rapida pentru majoritatea riderilor, acesta este standardul nostru care este facut sa reziste iesirilor zilnice. Este o talpa puternica si usor de reparat.