Placa snowboard Rome Mod Rocker 159 2017


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

De la culoare inguste accesibile doar cu piciorul pana la kick-ere naturale pe backcountry sau realizate de catre om, Rome Mod Rocker poate aborda orice tip de teren. Datorita tipului de camber si tehnologiilor implementate de catre Rome, Mod Rocker iti permite sa iti depasesti limitele fie ca este vorba de viteze foarte mari, linii in powder sau aterizari din super sarituri.

Iti recomandam acest snowboard daca greutatea ta este intre 64kg si 91+kg.FreePop Rocker

Plata intre legaturi si cu forma tip rocker la capete acesta este un adevarat profil rocker stabil si versatil dus la nivelul urmator cu tehnologii ca Bambooster si TurboRods. Pentru riderii de all mountain freestyle si pentru cei carora le place pow-ul linia camberului prin versabilitate este potrivita pentru distractie fara ca plutitul pe zapada proaspata sa aiba de suferit.QuickRip Sidecut Technology 2 muchii cu acelasi arc au fost integrate in placa, una mai mica in zona mediana si una ceva mai mare, pentru a compensa, de-a lungul intregii placi. La intersectiile celor 2 arce, langa legaturi, se creaza astfel punctele de contact din zona mediana a placii. Avem asadar un plus de aderenta atunci cand se canteaza la viteze mari. La viteze mai mici transforma placa intr-una gata de joaca.
QuickRip Sidecut Diagram


Z-TECH 1.0

Unul dintre cele mai avansate si exotice materiale din lume, Zylonul, este mai usor, mai rezistent si mai elastic decat carbonul. Atunci cand o fasie de Zylon este integrata longitudinal in profilul uni placi se adauga mega responsivitate.

ZTech
Turborods - Carbon Double Barrel
Aceasta tehnologie reprezinta o evolutie a tehnologiei deja existente Hotrod. La interiorul placii sunt introduse in canale special create, tije de carbon ce lucreaza in interiorul unei tubulaturi. Aceste tije de carbon sunt atasate doar intr-un punct situat central catre miezul placii. Astfel, tehnologia permite placii sa inmagazineze mai multa energie, sa flexeze mai dinamic si sa auto amortizeze miscarea imediat dupa pop-ul placii.
Doua tuburi de carbon ce ofera putere laterala si elasticitate pentru ollie.

HotRods4

Control Core Matrices Atunci cand vine vorba de miezul placilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiaza de o elasticitate mai dinamica si ofera un raport optim putere-greutate. In constructia miezurilor de pe placile Rome constructorii combina diferite varietati de lemn cu accente laminate si canale de ventilatie pentru a obtine diferite nivele de greutate, putere si flex.

AIRPOP CORE MATRIX 5 zone speciale cu lemn de o densitate foarte scazuta pentru un miez usor. De asemenea, aceasta tehnologie Rome presupune canale in miez cu scopul de a reduce greutatea placii.

Flex-Tuned Laminates Fibre dispuse in sensuri diferite pentru a obtine flexuri diferite! Una din modalitatile prin care cei de la Rome SDS ajusteaza flexul placilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari inseamna mai multa putere iar unghiuri mai mici rezulta ofera un flex mai iertator. Cealalta metoda de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate in anumite zone ale placii.

SuperlightBiax Laminate Un pattern de dispunere a fibrelor cu o greutate ultra scazuta din care rezulta un flex egal pe toata lungimea placii. Este tehnologia perfecta pentru placile cu super "pop".
SINTERCARBON BASE

Super viteza datorita aditivilor de carbon din compozitia talpii ce ajuta la reducerea frecarii. Un material foarte poros datorita careia talpa absoarbe multa ceara pentru extra viteza.
Produse din aceeasi categorie