Placa snowboard Rome National Bjorn 158 2018


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Rome National este noul design premium de all mountain freestyle al constructorului american. Realizata pentru rideri ca Bjorn Leines, National iti permite sa abordezi orice traseu, oricat de dificil, offerindu-ti maxim de putere, raspuns si flexibilitate. Fusion camber-ul implementat pe aceasta placa este o evolutie a camber-ului clasic, cu zone targetate de rocker, pentru o experienta unica.
Iti recomandam acest snowboard daca greutatea ta este intre 68kg si 98+kg.

Flex 7FUSION CAMBER

Camber pozitiv urmat de o zona mica de rocker. In momentul in care acest tip de camber este presat zonele de contact se deplaseaza oferind astfel o inaltare suplimentara a varfului si cozii. Acest tip de camber se comporta ca un camber pozitiv clasic, iar datorita zonelor de rocker ofera o mai buna stabilitate in powder.


Fivegnar Sidecut

Pentru a adauga un plus de precizie in transferul miscarii se insereaza 2 sidecut-uri tensionate diferit, impartite in 5 zone. Zonele de sub legaturi sunt mai slab tensionate in timp ce zonele de la varful, mijlocul si coada placii sunt mai puternic tensionate. Utilizand aceste zone placa devine mai elastica in timpul initierii unei intoarceri si iese cu un pop mai mare din viraje.


TURBORODS - Carbon Reverse Radial V

Aceasta tehnologie reprezinta o evolutie a tehnologiei deja existente Hotrod. La interiorul placii sunt introduse in canale special create, tije de carbon ce lucreaza in interiorul unei tubulaturi. Aceste tije de carbon sunt atasate doar intr-un punct situat central catre miezul placii. Astfel, tehnologia permite placii sa inmagazineze mai multa energie, sa flexeze mai dinamic si sa auto amortizeze miscarea imediat dupa pop-ul placii. Reverse Radial V-ul transfera foarte bine energia rider-ului catre centrul placii pentru maxim de elasticitate pentru ollie-uri.


SinterStrong Sidewalls - Protectie marita la impact

O tehnologie specifica placilor de all mountain freestyle ce ofera mai multa rezistenta prin intermediul elasticitatii pentru momentele in care lovesti neintentionat obstacole sau aterizezi pe un rail in snowpark.


Control Core Matrices

Atunci cand vine vorba de miezul placilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiaza de o elasticitate mai dinamica si ofera un raport optim putere-greutate. In constructia miezurilor de pe placile Rome constructorii combina diferite varietati de lemn cu accente laminate si canale de ventilatie pentru a obtine diferite nivele de greutate, putere si flex.

SUPERPOP CORE MATRIX

Un flex deosebit de jucaus obtinut prin folosirea unor segmente mai lungi de plop si prin crearea a 3 zone cu lemn de o densitate scazuta.


Flex-Tuned Laminates

Fibre dispuse in sensuri diferite pentru a obtine flexuri diferite! Una din modalitatile prin care cei de la Rome SDS ajusteaza flexul placilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari inseamna mai multa putere iar unghiuri mai mici rezulta ofera un flex mai iertator. Cealalta metoda de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate in anumite zone ale placii.

STRAIGHTTRIAX 45 LAMINATE

Fibre dispuse in unghiuri de 45 de grade ofera ce e mai bun in ambele lumi: suficient raspuns pe teren accidentat si suficient flex pentru a te distra si a face micro ajustari.


Bases

Viteza este prioritatea numarul unu atunci cand combinam o talpa cu profilul de performanta al unei placi. In afara de viteza, durabilitatea joaca un rol important.

SINTERSPEED BASE

Un compus high end obtinut prin sinterizare folosit pentru placile rapide din gama high end. Absoarbe cantitati mari de ceara pentru zilele de ride prin zapada proaspata si pentru trick-urile de zi cu zi.Produse din aceeasi categorie