Placa Snowboard Rome National 22/23

2,999 lei 2,399 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
154
The All-Mountain Charger
Construit pentru cele mai rapide viraje și pentru a depăși orice îi iese în cale, National este cu siguranță cea mai bună alegere all-mountain. Pentru un control cât mai bun, National primește în acest sezon noua tehnologie Flax Walls din dreptul inserțiilor de pe coadă și până în vârf. Născut în cele mai abrupte linii din Stowe Mountain Resort și crescut în cele mai înalte sărituri ale riderilor pro, National este placa perfectă pentru a face performanță.

Placa de snowboard Rome National are Flex 7

Mărime 154 156 158
Lungime de contact (mm) 1125 1145 1165
Lățime mijloc (mm) 254 256 256
Greutate potrivită (kg) 61-81 65-85 69-89Fusion Camber

Camber pozitiv urmat de o zonă mică de rocker. În momentul în care acest tip de camber este presat, zonele de contact se deplasează oferind astfel o înălțare suplimentară a vârfului și cozii. Acest tip de camber se comportă ca un camber pozitiv clasic, iar datorită zonelor de rocker oferă o mai bună stabilitate în powder.


Flax Impact Plates

Sub zona de montare a legăturilor avem plăcuțele de impact realizate din țesătură. Flax Impact Plates ajută la absorbția impactului și adaugă o rezistență sporită, fără a afecta flex-ul plăcii.


HOTRODS - CARBON OMEGA SINGLE BARREL

Tehnologia Hotrod reprezintă cheia prin care inginerii de la Rome reușesc să adauge un pop targetat în funcție de stilul plăcii. Mai întâi se construiesc tuburi subțiri din carbon, bambus și fibră de sticlă, goale pe interior și se inserează în canale special făcute în miezul plăcii. Se folosesc diferite configurații pentru nivele diferite de torsiune și pop longitudinal în funcție de cerințele riderului: all mountain, park, pow.


Control Core Matrices

Atunci când vine vorba de miezul plăcilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiază de o elasticitate mai dinamică și oferă un raport optim putere-greutate. În construcția miezurilor de pe plăcile Rome constructorii combină diferite varietăți de lemn cu accente laminate și canale de ventilație pentru a obține diferite nivele de greutate, putere și flex.

SUPERPOP CORE MATRIX

Un flex deosebit de jucăuș obținut prin folosirea unor segmente mai lungi de plop și prin crearea a 3 zone cu lemn de o densitate scăzută.


Flex-Tuned Laminates

Fibre dispuse în sensuri diferite pentru a obține flexuri diferite! Una din modalitățile prin care cei de la Rome SDS ajustează flexul plăcilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari înseamnă mai multă putere, iar unghiurile mai mici oferă un flex mai iertător. Cealaltă metodă de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate în anumite zone ale plăcii.

Triax Laminate

O tehnologie din partea Rome SDS ce oferă o un miez potrivit pentru freestyle prin combinarea fibrelor dispuse la 45 de grade, ce oferă un foarte bun răspuns, cu fibre dispuse la 90 de grade, ce permit un plus de finețe în mișcări.


Bases

Viteza este prioritatea numărul unu atunci când combinăm o talpă cu profilul de performanță al unei plăci. În afară de viteză, durabilitatea joacă un rol important.

SINTERSPEED BASE

Un compus high end obținut prin sinterizare folosit pentru plăcile rapide din gama high end. Absoarbe cantități mari de ceară pentru zilele de ride prin zăpadă proaspătă și pentru trick-urile de zi cu zi.

Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie

Placa Snowboard Rome Ravine 23/24Placa Snowboard Rome Ravine 23/242,799 lei -20%2,239 lei
Placa Snowboard Rome Stale Fish 23/24Placa Snowboard Rome Stale Fish 23/242,799 lei -20%2,239 lei
Placa Snowboard Rome Muse Wmns 23/24Placa Snowboard Rome Muse Wmns 23/242,499 lei -20%1,999 lei