Placa Snowboard Rome Party Mod 23/24

2,799 lei 2,239 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
153
156
157W
159

Brewed for loose boarding, nose pressin' and keeping the tab open all-season

Rome Party Mod este balanta perfecta intre rigiditate, reactie si distractie all-mountain. Fiind echipat cu cel mai polivalent camber Rome si insertiile Carbon HotRod pentru un plus de pop, Party Mod este partenerul perfect pentru park si turele preferate pe munte.

Placa de snowboard Rome Party Mod are Flex 6

Marime 156 157W 159
Lungime (mm) 1150 1159 1177
Latime mijloc (mm) 254 264 255
Greutate potrivita (kg) 65-85 74-94 71-91


Contact Rocker Camber

Plata intre legaturi si cu forma rocker la capete, acesta este un adevarat profil rocker stabil si versatil dus la nivelul urmator cu tehnologii ca HotRods. Pentru riderii de all mountain freestyle si pentru cei carora le place pow-ul, linia camberului prin versatilitate este potrivita pentru distractie fara ca plutitul pe zapada proaspata sa aiba de suferit.


Flax Impact Plates

Sub zona de montare a legaturilor avem placutele de impact realizate din tesatura. Flax Impact Plates ajuta la absorbtia impactului si adauga o rezistenta sporita, fara a afecta flex-ul placii.

Hotrods - Carbon V-shaped barrell

Aceasta tehnologie reprezinta o evolutie a tehnologiei deja existente Hotrod. La interiorul placii sunt introduse in canale special create, tije de carbon ce lucreaza in interiorul unei tubulaturi. Astfel, tehnologia permite placii sa inmagazineze mai multa energie, sa flexeze mai dinamic si sa auto amortizeze miscarea imediat dupa pop-ul placii.


Control Core Matrices

Atunci cand vine vorba de miezul placilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiaza de o elasticitate mai dinamica si ofera un raport optim putere-greutate. In constructia miezurilor de pe placile Rome constructorii combina diferite varietati de lemn cu accente laminate si canale de ventilatie pentru a obtine diferite nivele de greutate, putere si flex.

Superpop Core Matrix

Un flex deosebit de jucaus obtinut prin folosirea unor segmente mai lungi de plop si prin crearea a 3 zone cu lemn de o densitate scazuta.

Flex-Tuned Laminates

Fibre dispuse in sensuri diferite pentru a obtine flexuri diferite! Una din modalitatile prin care cei de la Rome SDS ajusteaza flexul placilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari inseamna mai multa putere, iar unghiurile mai mici ofera un flex mai iertator. Cealalta metoda de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate in anumite zone ale placii.

Biax Laminate

O tehnologie din partea Rome SDS ce ofera un miez potrivit pentru freestyle prin combinarea fibrelor dispuse la 45 de grade, ce ofera un foarte bun raspuns, cu fibre dispuse la 90 de grade, ce permit un plus de finete in miscari.

Bases

Viteza este prioritatea numarul unu atunci cand combinam o talpa cu profilul de performanta al unei placi. In afara de viteza, durabilitatea joaca un rol important.

Sinterstrong Base

Baza are o constructie durabila ce absoarbe puternic ceara utilizata. Este primul nivel de viteza disponibil la o baza sinterizata. Acest model Rome este tot ce vei avea nevoie pentru o zi obisnuita de sesiuni in park-uri amenajate, dar si in afara partiei pe zapada proaspata.

Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie

Placa Snowboard Rome Royal 22/23Placa Snowboard Rome Royal 22/231,999 lei -20%1,599 lei
Placa Snowboard Rome Mechanic 22/23Placa Snowboard Rome Mechanic 22/231,999 lei -20%1,599 lei
Placa Snowboard Rome Agent 22/23Placa Snowboard Rome Agent 22/232,499 lei -20%1,999 lei
Placa Snowboard Rome Slapstick 23/24Placa Snowboard Rome Slapstick 23/241,649 lei -20%1,319 lei