Placa Snowboard Rome Powder Division 160 PT 2019

2349 lei 1409 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program

Rome Powder Division 157 MT este alegerea ta pentru zilele speciale, in care a nins foarte mult si doresti sa te bucuri din plin. In colectia Rome Powder Division sunt prezente 3 forme, toate dotate cu camber-ul special Powder S 3D: MT, ST si PT. In combinatie cu diferite latimi, in functie de categorie si forma cozii, 3d rocker-ul de pe varf lucreaza impreuna cu camber-ul pozitionat din centrul placii catre coada pentru diferite tipuri de teren. Astfel, linia ST este potrivita pentru intoarceri din scurt printre copaci sau teren foarte accidentat, linia PT este creata pentru zone deschise unde se urmareste mai degraba cursivitatea in miscari, iar linia MT este o combinatie intre cele doua.


Iti recomandam acest snowboard daca greutatea ta este intre 64kg si 91+kg.


Placa de snowboard Rome Powder Division 157 MT are Flex 6
Powder S 3D

Pentru divizia de powder a fost creata o versiune 3D a camberului Powder S. Avem astfel un profil perfect pentru powder, cu 3 de rocker pe partea din fata si camber pozitiv pentru sectiunea mediana prelungit catre coada placii.

Turborods - Carbon single barrell

Aceasta tehnologie reprezinta o evolutie a tehnologiei deja existente Hotrod. La interiorul placii sunt introduse in canale special create, tije de carbon ce lucreaza in interiorul unei tubulaturi. Aceste tije de carbon sunt atasate doar intr-un punct situat central catre miezul placii. Astfel, tehnologia permite placii sa inmagazineze mai multa energie, sa flexeze mai dinamic si sa auto amortizeze miscarea imediat dupa pop-ul placii.

SinterStrong Sidewalls - Protectie marita la impact

O tehnologie specifica placilor de all mountain freestyle ce ofera mai multa rezistenta prin intermediul elasticitatii pentru momentele in care lovesti neintentionat obstacole sau aterizezi pe un rail in snowpark.


Control Core Matrices

Atunci cand vine vorba de miezul placilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiaza de o elasticitate mai dinamica si ofera un raport optim putere-greutate. In constructia miezurilor de pe placile Rome constructorii combina diferite varietati de lemn cu accente laminate si canale de ventilatie pentru a obtine diferite nivele de greutate, putere si flex.

POP CORE MATRIX

2 zone de lemn foarte usor sunt combinate cu o structura din lemn de plop si astfel rezulta un miez flexibil si elastic.


Flex-Tuned Laminates

Fibre dispuse in sensuri diferite pentru a obtine flexuri diferite! Una din modalitatile prin care cei de la Rome SDS ajusteaza flexul placilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari inseamna mai multa putere iar unghiuri mai mici rezulta ofera un flex mai iertator. Cealalta metoda de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate in anumite zone ale placii.

StraightBiax Carbon Laminate

Laminat perfect pentru un pop corespunzator free-style-ului. Fibrele dispuse la 90 de grade ofera o baza flexibila iar carbonul ofera un pop de neegalat.


Bases

Viteza este prioritatea numarul unu atunci cand combinam o talpa cu profilul de performanta al unei placi. In afara de viteza, durabilitatea joaca un rol important.

Sintertrue Base

Baza are o constructie durabila ce absoarbe puternic ceara utilizata. Este primul nivel de viteza disponibil la o baza sinterizata. Acest model Rome este tot ce vei avea nevoie pentru o zi obisnuita de sesiuni in park-uri amenajate dar si in afara partiei pe zapada proaspata.

Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie