Placa Snowboard Rome Ravine Select 23/24

3,249 lei 2,599 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
152
155
158
162
The powerfully responsive all-terrain charger
Rome Ravine Select este gandit pentru cele mai abrupte linii si pentru a trece cu usurinta peste cel mai dificil obstacol. Nou pentru acest sezon, din dreptul insertiilor de pe coada si pana in zona nasului, Ravine Select dispune de noua tehnologie Flax Walls pentru o amortizare a vibratiilor si o rigidizare a placii in cele mai dificile momente. Ravine Select este pregatit pentru orice teren, aterizare sau obstacol pe care vrei sa-l depasesti.

Placa de snowboard Rome Ravine Select are Flex 8

Marime 152 155 158 162
Lungime (mm) 1093 1122 1148 1185
Latime mijloc (mm) 254 256 257 259
Greutate potrivita (kg) 57-77 63-83 69-89 77-97


Tehnologii

Free The Ride

Acest tip de constructie pe 3 zone presupune un camber pozitiv ce porneste de sub piciorul din fata al rider-ului si se continua pana catre coada placii. In partea din fata camber-ul pozitiv este pozitionat pana aproape de punctul de contact, zona in care este amplasat un rocker subtil. Rezultatul este un foarte bun transfer al miscarii si polivalenta: camber-ul pozitiv in sectiunea de mijloc si in cea de spate iti permite sa stai foarte bine in viraje si iti ofera multa putere si elasticitate in placa in timp ce combinatia de camber cu rocker din sectiunea fata iti ofera suficienta presiune pentru o usoara initiere a intoarcerilor si un comportament foarte bun in powder. Zona 3d este plasata in varful placii, oferind senzatia de surf, atunci cand placa este utilizata in powder. Acest profil este indicat pentru all-mountain freeride si powder.


Flax Walls

Tehnologia Flax Walls este o ranforsare a peretilor laterali. Atunci cand este folosit intre miez si peretele lateral, Flax Walls creeaza rigiditate si stabilitate.

Flax Impact Plates

Sub zona de montare a legaturilor avem placutele de impact realizate din tesatura. Flax Impact Plates ajuta la absorbtia impactului si adauga o rezistenta sporita, fara a afecta flex-ul placii.

HOTRODS - CARBON OMEGA Hotrods Tail

Tehnologia Hotrod reprezinta cheia prin care inginerii de la Rome reusesc sa adauge un pop targetat in functie de stilul placii. Mai intai se construiesc tuburi subtiri din carbon, bambus si sticla, goale pe interior si se insereaza in canale special facute in miezul placii. Se folosesc diferite configuratii pentru nivele diferite de torsiune si pop longitudinal in functie de cerintele riderului: all mountain, park, pow. Incepand cu colectia 2015 inginerii de la Rome utilizeaza bambusul in aceasta tehnologie, un material natural si prietenos cu mediul.

Control Core Matrices

Atunci cand vine vorba de miezul placilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiaza de o elasticitate mai dinamica si ofera un raport optim putere-greutate. In constructia miezurilor de pe placile Rome constructorii combina diferite varietati de lemn cu accente laminate si canale de ventilatie pentru a obtine diferite nivele de greutate, putere si flex.

SUPER POP CORE MATRIX

2 zone de lemn foarte usor sunt combinate cu o structura din lemn de plop si astfel rezulta un miez flexibil si elastic.

Flex-Tuned Laminates

Fibre dispuse in sensuri diferite pentru a obtine flexuri diferite! Una din modalitatile prin care cei de la Rome SDS ajusteaza flexul placilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari inseamna mai multa putere, iar unghiurile mai mici ofera un flex mai iertator. Cealalta metoda de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate in anumite zone ale placii.

Triax Hybrid Laminate

O tehnologie din partea Rome SDS ce ofera un miez potrivit pentru freestyle prin combinarea fibrelor dispuse la 45 de grade, ce ofera un foarte bun raspuns, cu fibre dispuse la 90 de grade, ce permit un plus de finete in miscari.

Bases

Viteza este prioritatea numarul unu atunci cand combinam o talpa cu profilul de performanta al unei placi. In afara de viteza, durabilitatea joaca un rol important.

Sinterspeed Base

Baza are o constructie durabila ce absoarbe puternic ceara utilizata. Este primul nivel de viteza disponibil la o baza sinterizata. Acest model Rome este tot ce vei avea nevoie pentru o zi obisnuita de sesiuni in park-uri amenajate, dar si in afara partiei pe zapada proaspata.

Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie

Placa Snowboard Rome Mod 2020Placa Snowboard Rome Mod 20202,849 lei -50%1,419 lei
Placa Snowboard Rome Gang Plank 22/23Placa Snowboard Rome Gang Plank 22/232,349 lei -20%1,879 lei
Placa snowboard Rome Heist 22/23Placa snowboard Rome Heist 22/232,149 lei -20%1,719 lei