Placa Snowboard Rome Ravine Select 22/23

3,149 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
162
Premium All-Moutain Performance
Rome Ravine Select este gândit pentru cele mai abrupte linii și pentru a trece cu ușurință peste cel mai dificil obstacol. Nou pentru acest sezon, din dreptul inserțiilor de pe coadă și până în zona nasului, Ravine Select dispune de noua tehnologie Flax Walls pentru o amortizare a vibrațiilor și o rigidizare a plăcii în cele mai dificile momente. Ravine Select este pregătit pentru orice teren, aterizare sau obstacol pe care vrei să-l depășești.

Placa de snowboard Rome Ravine Select are Flex 8

Mărime 155 158 162
Lungime (mm) 1120 1148 1185
Lățime mijloc (mm) 256 257 259
Greutate potrivită (kg) 63-83 69-89 77-97


Free The Ride

Acest tip de construcție pe 3 zone presupune un camber pozitiv ce pornește de sub piciorul din față al rider-ului și se continuă până către coada plăcii. În partea din față camber-ul pozitiv este poziționat până aproape de punctul de contact, zonă în care este amplasat un rocker subtil. Rezultatul este un foarte bun transfer al mișcării și polivalență: camber-ul pozitiv în secțiunea de mijloc și în cea de spate îți permite să stai foarte bine în viraje și îți oferă multă putere și elasticitate în placă în timp ce combinația de camber cu rocker din secțiunea față îți oferă suficientă presiune pentru o ușoară inițiere a întoarcerilor și un comportament foarte bun în powder. Zona 3d este plasată în vârful plăcii, oferind senzația de surf, atunci când placa este utilizată în powder. Acest profil este indicat pentru all-mountain freeride și powder.


Flax Walls

Tehnologia Flax Walls este o ranforsare a pereților laterali. Atunci când este folosit între miez și peretele lateral, Flax Walls creează rigiditate și stabilitate.

Flax Impact Plates

Sub zona de montare a legăturilor avem plăcuțele de impact realizate din țesătură. Flax Impact Plates ajută la absorbția impactului și adaugă o rezistență sporită, fără a afecta flex-ul plăcii.

HOTRODS - CARBON OMEGA Hotrods Tail

Tehnologia Hotrod reprezintă cheia prin care inginerii de la Rome reușesc să adauge un pop targetat în funcție de stilul plăcii. Mai întâi se construiesc tuburi subțiri din carbon, bambus și sticlă, goale pe interior și se inserează în canale special făcute în miezul plăcii. Se folosesc diferite configurații pentru nivele diferite de torsiune și pop longitudinal în funcție de cerințele riderului: all mountain, park, pow. Începând cu colecția 2015 inginerii de la Rome utilizează bambusul în această tehnologie, un material natural și prietenos cu mediul.

Control Core Matrices

Atunci când vine vorba de miezul plăcilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexează mult mai natural, beneficiază de o elasticitate mai dinamică și oferă un raport optim putere-greutate. În construcția miezurilor de pe plăcile Rome constructorii combină diferite varietăți de lemn cu accente laminate și canale de ventilație pentru a obține diferite nivele de greutate, putere și flex.

SUPER POP CORE MATRIX

2 zone de lemn foarte ușor sunt combinate cu o structură din lemn de plop și astfel rezultă un miez flexibil și elastic.

Flex-Tuned Laminates

Fibre dispuse în sensuri diferite pentru a obține flexuri diferite! Una din modalitățile prin care cei de la Rome SDS ajustează flexul plăcilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari înseamnă mai multă putere, iar unghiurile mai mici oferă un flex mai iertător. Cealaltă metodă de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate în anumite zone ale plăcii.

Triax Hybrid Laminate

O tehnologie din partea Rome SDS ce oferă un miez potrivit pentru freestyle prin combinarea fibrelor dispuse la 45 de grade, ce oferă un foarte bun răspuns, cu fibre dispuse la 90 de grade, ce permit un plus de finețe în mișcări.

Bases

Viteza este prioritatea numărul unu atunci când combinăm o talpă cu profilul de performanță al unei plăci. În afară de viteză, durabilitatea joacă un rol important.

Sinterspeed Base

Baza are o construcție durabilă ce absoarbe puternic ceara utilizată. Este primul nivel de viteză disponibil la o bază sinterizată. Acest model Rome este tot ce vei avea nevoie pentru o zi obișnuită de sesiuni în park-uri amenajate, dar și în afara pârtiei pe zăpadă proaspătă.

Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie