Placa Snowboard Rome Royal cu legaturi Shift white 23/24

2,799 lei 1,799 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program

Vezi mai jos masurile disponibile pentru placa si legaturi:

- Placa Snowboard Rome Royal 2023
- Legaturi Rome Shift White 2023


Te rugam sa treci lungimea placii si masura legaturilor in campul de mentiuni la plasarea comenzii.

Special construit pentru a da încredere, board-ul Rome Royal este alături de tine de la primele viraje până la sărituri curajoase. Cu un flex moale, forma true twin și torsionare jucăușă oferită de profilul Contact Rocker, Royal va deveni imediat prietenul cel mai bun pe pârtie.


Placa de snowboard Rome Royal are Flex 3


Mărime 141 144 147 150
Lungime de contact (mm) 980 1010 1040 1070
Lățime mijloc (mm) 242 244 246 248
Lățime vârf (mm) 285 288 291 293
Lățime tail (mm) 285 288 291 293
Greutate potrivită (kg) 48 51 54 57Contact Rocker Camber

Plata intre legaturi si cu forma rocker la capete acesta este un adevarat profil rocker stabil si versatil dus la nivelul urmator cu tehnologii ca HotRods. Pentru riderii de all mountain freestyle si pentru cei carora le place pow-ul linia camberului prin versabilitate este potrivita pentru distractie fara ca plutitul pe zapada proaspata sa aiba de suferit.


HOTRODS - Bamboo SINGLE BARREL

Tehnologia Hotrod reprezinta cheia prin care inginerii de la Rome reusesc sa adauge un pop targetat in functie de stilul placii. Mai intai se construiesc tuburi subtiri din carbon, bambus si fibra de sticla, goale pe interior si se insereaza in canale special facute in miezul placii. Se folosesc diferite configuratii pentru nivele diferite de torsiune si pop longitudinal in functie de cerintele riderului: all mountain, park, pow.


Control Core Matrices

Atunci cand vine vorba de miezul placilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiaza de o elasticitate mai dinamica si ofera un raport optim putere-greutate. In constructia miezurilor de pe placile Rome constructorii combina diferite varietati de lemn cu accente laminate si canale de ventilatie pentru a obtine diferite nivele de greutate, putere si flex.

STOMP CORE MATRIX

Miez 100% din lemn cu insertii aditionale de lemn rezistent la impact in zonele predispuse pentru a creste rezistenta si flexibilitatea.Biax Glass Laminates

Fibre dispuse in sensuri diferite pentru a obtine flexuri diferite! Una din modalitatile prin care cei de la Rome SDS ajusteaza flexul placilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari inseamna mai multa putere iar unghiuri mai mici rezulta ofera un flex mai iertator. Cealalta metoda de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate in anumite zone ale placii.

StraightBiax Laminate

Laminat perfect pentru un snowboarding the calitate. Fibrele dispuse perpendicular ofera un flex delicat, de tip freestyle care este ideal pentru coborari pe munte sau pentru sesiuni tehnice.IMPACT Base

Indeajuns de rapida pentru majoritatea riderilor, acesta este standardul nostru care este facut sa reziste iesirilor zilnice. Este o talpa puternica si usor de reparat.

Legaturi Shift

Legaturile Rome Shift sunt bine tehnologizate si ofera multiple posibilitati de customizare, cu un highback responsiv si un baseplate Unibody ce ofera flexibilitate la miscare in orice directie. Pentru un suport mai bun, strap-ul de la varf Open Form este usor si se adapteaza bine pe orice forma de boot.

Flex 4


Highback Rotation

Highback Rotation

Toate legaturile Rome beneficiaza de posibilitatea de a roti zona highback. Chiar si legaturile entry-level au aceasta proprietate ca standard. Astfel utilizatorii pot ajusta highback-ul incat acesta sa ramana aliniat cu placa.


Contour Ankle Strap

Contour Ankle Strap

Design 3d pentru un fit confortabil si flex mediu pentru miscarile rafinate in timpul trick-urilor.
OpenForm Toe Strap

OpenForm Toe Strap

Strap-ul OpenForm se va mula perfect pe orice boot, fiind in acelasi timp deosebit de usor, datorita design-ului minimalist.
Eva Sub Base Pad

Eva SubBase Pad

Un pad din spuma EVA pozitionat sub base-plate ofera o buna absorbtie a socurilor, foarte utila in cazul aterizarilor dure si a vibratiilor datorate terenului.
unibody Baseplate

UNIBODY BASEPLATE

Functioneaza perfect impreuna cu placile de legatura V-Rod si ofera flex progresiv si absorbtie a socurilor.
Highback Shift

Shift Asym Highback

Highback-ul este construit sa fie foarte usor si aliniat din punct de vedere anatomic, cu flex potrivit pentru stiluri variate de snowboarding.


Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie

Placa Snowboard Rome Ravine 23/24Placa Snowboard Rome Ravine 23/242,799 lei -20%2,239 lei
Placa Snowboard Rome Stale Fish 23/24Placa Snowboard Rome Stale Fish 23/242,799 lei -20%2,239 lei