Acest produs nu este disponibil momentan

Placa Snowboard Rome Stale Mod 2022

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Stale Mod este mai bine cunoscut sub numele de Stăpânul Podiumului / Aruncătorul de Trickuri / Apăratorul Positive Camber / Boardul-din-picioarele-lui-Stale-în-ziua-concursului. Acest OG a fost un element de baza în colecția Rome de ani de zile, datorită puterii sale de neegalat și a predictibilității la viteze mari. Cu Rome Stale Mod te poți arunca la sărituri de film și aterizări de manual.

Placa de snowboard Rome Stale Mod are Flex 8

Mărime 156 159
Lungime de contact (mm) 1150 1178
Lățime mijloc (mm) 254 256
Lățime vârf (mm) 296 298
Lățime tail (mm) 296 298
Greutate potrivită (kg) 75 81Stay Positive Camber

In ultimii 30 de ani acest tip de camber a fost preferat de catre rideri profesionisti sau amatori care cer camber pozitiv pentru proprietatile sale de neegalat cand vine vorba de elasticitate si un bun transfer. Fie ca preferi stilul street, sau ca esti un rider de park sau all mountain si preferi foarte multa elasticitate pentru super sarituri atunci positive camber-ul este profilul care ti se potriveste.

Glasspack Impact Plates

Sub zona de montare a legaturilor avem placutele de impact realizate din fibra de sticla. Aceste placute speciale sunt subtiri si maresc rezistenta in cazul compresiei miezului de catre legaturi.

Hotrods - Carbon Omega Single Barrel

Tehnologia Hotrod reprezinta cheia prin care inginerii de la Rome reusesc sa adauge un pop targetat in functie de stilul placii. Mai intai se construiesc tuburi subtiri din carbon, bambus si fibra de sticla, goale pe interior si se insereaza in canale special facute in miezul placii. Se folosesc diferite configuratii pentru nivele diferite de torsiune si pop longitudinal in functie de cerintele riderului: all mountain, park, pow.

Control Core Matrices

Atunci cand vine vorba de miezul placilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiaza de o elasticitate mai dinamica si ofera un raport optim putere-greutate. In constructia miezurilor de pe placile Rome constructorii combina diferite varietati de lemn cu accente laminate si canale de ventilatie pentru a obtine diferite nivele de greutate, putere si flex.

Superpop Core Matrix

Un flex deosebit de jucaus obtinut prin folosirea unor segmente mai lungi de plop si prin crearea a 3 zone cu lemn de o densitate scazuta.

Flex-Tuned Laminates

Fibre dispuse in sensuri diferite pentru a obtine flexuri diferite! Una din modalitatile prin care cei de la Rome SDS ajusteaza flexul placilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari inseamna mai multa putere iar unghiuri mai mici rezulta ofera un flex mai iertator. Cealalta metoda de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate in anumite zone ale placii.

Biax Laminate

O tehnologie Rome SDS ce ofera un miez potrivit pentru freestyle prin combinarea fibrelor dispuse la 45 de grade, ce ofera un foarte bun raspuns, cu fibre dispuse la 90 de grade, ce permit un plus de finete in miscari.

Bases

Viteza este prioritatea numarul unu atunci cand combinam talpa cu profilul de performanta al unei placi. In afara de viteza, durabilitatea joaca un rol important.

Sinterspeed Base

Un compus de top obtinut prin sinterizare folosit pentru placile rapide din gama high end. Absoarbe cantitati mari de ceara pentru zilele de ride prin zapada proaspata si pentru trick-uri repetate.