Placa Snowboard Rome Whiteroom 162 2019


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Zilele petrecute in afara statiunilor, cat mai departe de aglomeratia de pe partie si de constrangerile care vin cu aceasta, au dat nastere unui curent din ce in ce mai popular la nivel mondial: freeride-ul. Splitboard-ul Rome Whiteroom se adreseaza impatimitilor de aventuri in natura, celor ce apreciaza libertatea oferita de carve-urile in metri de zapada proaspata si traiesc pentru adrenalina din timpul unei sarituri de pe o stanca. Tipul de camber si tehnologiile implementate pe Whiteroom iti permit sa explorezi orice zona a muntelui in deplin control si siguranta.


Iti recomandam acest snowboard daca greutatea ta este intre 68kg si 98kg.


Placa de snowboard Rome Whiteroom are Flex 8
Powder S

Acest tip de constructie imbina camber-ul pozitiv, ce porneste de la coada pana in centrul placii, cu rocker, pe varful placii. Avem astfel o combinatie obligatorie pentru ca split board-urile sa se comporte exemplemplar in powder: varful ridicat, pentru a trece de orice obstacol si pentru a te ridica deasupra zapezii, si forta pe centru si tail.

SinterStrong Sidewalls

Aceasta tehnologie ofera un plus de protectie in cazul impacturilor laterale. Materialul sinterizat este mai elastic in comparatie cu materialele clasice, putand astfel sa absoarba mai usor energia de impact fara a se rupe. Acest tip de material diminueaza in acelasi timp vibratiile rezultate in urma impactului.

Turborods - Carbon double barrel

Tehnologie prin intermediul careia se insereaza tije pe canale special facute pentru mai mult raspuns dinamic pe varf si coada. Deoarece tija se misca independent de canal este capabila sa inmagazineze mai multa energie si elasticitate.
Gandit sa urmareasca linia canturilor placii acest tip de dispunere a tijelor asigura maxim de putere la cantari dar si elasticitate pentru sarituri.


Control Core Matrices

Atunci cand vine vorba de miezul placilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiaza de o elasticitate mai dinamica si ofera un raport optim putere-greutate. In constructia miezurilor de pe placile Rome constructorii combina diferite varietati de lemn cu accente laminate si canale de ventilatie pentru a obtine diferite nivele de greutate, putere si flex.

Airpop Core Matrix

5 zone speciale cu lemn de o densitate foarte scazuta pentru un miez usor. De asemenea, aceasta tehnologie Rome presupune canale in miez cu scopul de a reduce greutatea placii.
Flex-Tuned Laminates

Fibre dispuse in sensuri diferite pentru a obtine flexuri diferite! Una din modalitatile prin care cei de la Rome SDS ajusteaza flexul placilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari inseamna mai multa putere iar unghiuri mai mici rezulta ofera un flex mai iertator. Cealalta metoda de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate in anumite zone ale placii.

45/90 Hybrid Laminate

O tehnologie noua din partea Rome SDS ce ofera o un miez potrivit pentru freestyle prin combinarea fibrelor dispuse la 45 de grade, ce ofera un foarte bun raspuns, cu fibre dispuse la 90 de grade, ce permit un plus de finete in miscari.


Bases

Viteza este prioritatea numarul unu atunci cand combinam o talpa cu profilul de performanta al unei placi. In afara de viteza, durabilitatea joaca un rol important.

SINTERSPEED BASE

Un compus high end obtinut prin sinterizare folosit pentru placile rapide din gama high end. Absoarbe cantitati mari de ceara pentru zilele de ride prin zapada proaspata si pentru trick-urile de zi cu zi.


Produse din aceeasi categorie