Role FILA Primo Alu 80 Lady Black/Lilla


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Modelul Primo Alu de la Fila Skates din acest sezon continua sa ofere acelasi pachet tentant de 2 in 1 ca si in sezoanele anterioare, dar intr-o noua combinatie de culori. Produsul este gandit sa ofere o echipare initiala cu roti de 80mm si rulmenti abec 5, montate pe un cadru usor din aluminiu. Este astfel un model potrivit pentru patinatori de nivel mediu si incepatori. Daca doresti un plus de viteza pe masura ce avansezi, nu va fi nevoie sa iti cumperi alta pereche mai scumpa, ci doar roti mai mari. Primo Alu permite montarea unor roti de 84mm ce pot fi alaturate unor rulmenti abec 7, transformandu-se, astfel, intr-o categorie noua de role fara costurile ridicate ale unei perechi noi.

Specificatii

Gheata: Tip soft boot cu sitemul de aerisire FILA AIR FLOW si cu design anatomic
Cuff: Glezna inalta
Sina : Aluminiu extrudat din seria 6000, montaj 4x80mm sau 4x84mm
Sistem de inchidere : Sireturi, arici si catarama
Roti : FILA 80mm / 82A
Rulmenti : ABEC 5
Frana : Pe rola dreapta
Hardware: Suruburi metalice si distantiere din aluminiu

Tehnologii :
SOFTWEARTM TECHNOLOGY Softwear Technology - Spre deosebire de alte modele de role, cele care folosesc aceasta tehnologie ofera un plus de confort, o greutate redusa si un transfer mai bun al miscarilor.
Fila Air Flow Fila Air Flow - Cand vine vorba de confortul piciorului, mentinerea unei temperaturi optime joaca un rol foarte important. Sistemul FILA "Air Flow", prin cele 2 tipuri de materiale utilizate la interior si exterior, a fost gandit pentru a asigura o ventilare optima a piciorului, impiedicand astfel incalzirea acestuia si pastrand o temperatura constanta.

!!! VA RECOMANDAM sa va masurati lungimea talpii piciorului si sa va asigurati ca rolele pe care le alegeti sunt cu 5-10 milimetri mai mari decat lungimea talpii dumneavoastra. Astfel rolele vor fi confortabile chiar si dupa cateva ore de mers.


Produse din aceeasi categorie