Role Powerslide Speedskates Kids 3X Black/White Evo Black

1,749 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
31-34
194-213mm
34-37
213-234mm
Powerslide Speedskates Kids 3X sunt role de viteza ideale pentru copii, oferind greutate redusa a ghetei, rapiditate si in acelasi timp stabilitate foarte buna. Gheata este construita din plastic ranforsat cu fibra de sticla care ofera un suport excelent chiar si la viteze mai mari. In acelasi timp, rolele beneficiaza de marime reglabila si de un sistem foarte usor de utilizat care ofera modelului polivalenta si adaptabilitate pentru mai multe sezoane. Speedskates Kids 3X este completat de un frame Powerslide Core Performance usor si receptiv, realizat din aluminiu extrudat, cu roti de 4x84 mm pentru marimile mai mici si 4x90 mm pentru marimile mai mari, oferind combinatia potrivita de viteza si control pentru stiluri individuale de patinaj.

Specificatii

Boot: hibrid din plastic ranforsat cu fibra de sticla
Liner: captuseala incorporata cu material SBR; nu se poate modela prin caldura
Catarama: microreglabila cu clichet; inchidere la 45 grade
Frame: Powerslide Core Performance din aluminiu 6061 extrudat; montare in 2 puncte; 31-34 = 261mm / 34-37 = 286mm; 3x90mm (optional 4X84mm) / 4x90mm (optional 3X100mm)
Roti: Powerslide Infinity 90mm sau 84mm/ 85A cu latime de 24mm; SHR= Super High Rebound
Rulmenti: WCD Wicked ABEC 9 din otel cromat
Greutate: 1065g (31-34)
Inaltime: 12cm

Tehnologii

Tehnologie Double Void

Double Void

Cadrele extrudate duble ofera cele mai rigide constructii disponibile, indifirent de tipurile de role. Constructia se bazeaza pe punti apropiate, plasate strategic intre rotile din frame.
Tehnologie 2-in-1 frame

2-in-1 frame

Frame-urile 2 in 1 ofera optiunea de a alege intre o configuratie cu 4 roti sau una cu 3 roti. Cadrul contine 5 gauri de-a lungul laturii, unde rotile vor fi fixate de axe. Se poate incepe cu 4 roti mai mici, apoi se poate face trecerea la 3 roti mai mari in momentul in care tehnica de patinaj a fost imbunatatita, pentru a beneficia de o viteza mai mare si agilitate sporita.
Tehnologie Pitch Control

Pitch Control

Placute de dimensiuni mici care ajusteaza inaltimea cadrului si pot crea diferite pozitii de patinaj. Acestea te pot ajuta sa modifici cu usurinta configuratia pentru a obtine o performanta cat mai buna. Se poate obtine o inclinare spre fata pentru cursele de sprint sau inclinare spre spate pentru patinajul pe distante lungi, pozitionand placutele de plastic intre gheata si cadru. Placutele pot fi folosite si in cazul in care rolele configurate individual nu se potrivesc si te confrunti cu o problema de frecare a rotilor. Pitch Control este disponibil pentru standardul obisnuit de montare in doua puncte, precum si pentru standardul de montare in trei puncte Trinity.

Brand: POWERSLIDE

Produse din aceeasi categorie