Role Powerslide Urban Imperial Lollipop 80

999 lei 899 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
37-38
234-241mm
39-40
248-256mm
Powerslide Urban Imperial Lollipop 80 au gheata tip hardboot care este durabila si in acelasi timp super-stylish, avand o culoare roz pastelat inconfundabila care ofera un aspect frumos si modern ce atrage privirile. Rolele au o gheata durabila, ranforsata cu fibra de sticla, cuff asortat care ofera sustinere si un frame puternic Powerslide Surface 2in1 din aluminiu ADC10. Confortul este garantat datorita liner-ului Myfit modelabil prin caldura, iar modelul este completat de roti Hurricane si rulmenti Wicked ABEC 7.

Specificatii

Boot: hardboot din plastic ranforsat cu fibra de sticla
Liner: Myfit Fat Boy dual fit, captuseala modelabila prin caldura la 80°C
Catarama micro-reglabila cu clichet cu inchidere la 45 de grade
Frame: Powerslide Surface 2 in 1 din aluminiu ADC10; montaj in 2 puncte; 4x80 mm / optional 3x110 mm
Roti: Powerslide Hurricane 80mm / 85A cu latime de 24mm; HR= High Rebound, Cruising Comfort
Rulmenti: Wicked ABEC 7, otel carbon
Greutate: 1605g (41/42)
Inaltime: 31cm (41/42)

Tehnologii

Tehnologie 2-in-1 frame

2-in-1 frame

Frame-urile 2 in 1 ofera optiunea de a alege intre o configuratie cu 4 roti sau una cu 3 roti. Cadrul contine 5 gauri de-a lungul laturii, unde rotile vor fi fixate de axe. Se poate incepe cu 4 roti mai mici, apoi se poate face trecerea la 3 roti mai mari in momentul in care tehnica de patinaj a fost imbunatatita, pentru a beneficia de o viteza mai mare si agilitate sporita.
Tehnologie 3D-Casted

3D Casted

Proces de fabricatie de inalta calitate pentru a realiza frame-uri rigide si stabile, dar usoare. Fram-urile turnate 3D sunt perfect modelate pentru a spori rigiditatea,transferul de putere si pentru a oferi caracteristici de performanta similare celor intalnite la frame-urile realizate cu CNC. Datorita constructiei robuste, aceste piese obtin scoruri foarte mari in ceea ce priveste acceleratia, controlul si viteza.
Tehnologie Single Void

Single Void

Frame-urile extrudate simple au de obicei constructie clasica in forma de U. Acestea au un proces de fabricatie mai simplu si usor fata de frame-urile duble. Indicele ca rigiditate si, prin urmare, transferul de putere al frame-urilor simple este mai mic in comparatie cu cele duble, dar acest dezavantaj poate fi compensat prin constructii diferite.
RECOMANDAM sa masurati lungimea talpii piciorului si sa alegeti role cu 5-10 milimetri mai mari decat lungimea talpii. Astfel rolele vor fi confortabile chiar si dupa cateva ore de mers.

Brand: POWERSLIDE

Produse din aceeasi categorie