Role Powerslide Urban Next Miriam Famti Pro 100

1,999 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
38-39
242-248mm
40-41
255-261mm
44-45
282-289mm
Powerslide Urban Next Miriam Famti Pro 100 au gheata durabila si eleganta din plastic dur, care beneficiaza de un cuff rezistent, reglabil pe inaltime, care permite personalizarea suportului si a flexibilitatii. Rolele dispun de un sistem de montare Trinity in 3 puncte, ce ofera o platforma stabila, in special pentru o configuratie cu roti mari. Confortul este garantat datorita captuselii MYFIT cu dubla potrivire, modelabila prin caldura, care acopera doua marimi. Modelul este completat de un frame Nova din aluminiu 6061, roti Powerslide Spinner si rulmenti Wicked ABEC 9 din otel cromat.

Specificatii

Boot: hardboot din plastic ranforsat cu fibra de sticla
Liner: Myfit Skinny Boy dual fit, captuseala modelabila prin caldura la 80°C
Catarama micro-reglabila cu clichet
Frame: Powerslide Nova din aluminiu 6061; montaj Trinity in 3 puncte; 3x110 mm
Roti: Powerslide Spinner 100mm / 88A cu latime de 24mm; SHR = Super High Rebound
Rulmenti: Wicked ABEC 9, oțel cromat
Greutate: 1830g (42/43)
Inaltime: 34.5cm (42/43)

Tehnologii

Tehnologie Trinity

Trinity

Trinity este sistem patentat de montare in 3 puncte, care dispune de 2 puncte de montare frontale duble pentru a crea un canal adanc pentru roti, permitand asezarea lor mai aproape de picior si scazand in acelasi timp centrul de greutate. Aceasta montare triunghiulara creeaza o platforma solida si creste eficienta transferului de energie. Trinity functioneaza perfect pentru configuratiile cu 3 roti, dar ofera avantaje remarcabile si pentru cele cu 4 roti:
- Un transfer de energie mai bun: datorita triunghiului energetic format de cele 3 puncte de montare.
- Centru de greutate mai jos: acest lucru inseamna mai mult control, stabilitate si patinaj mai sigur.
- Montare X-Slot pentru a personaliza pozitia cadrului sub ghete.
- Fatigue Control: Trinity nu numai ca iti sporeste performanta, dar absoarbe cu 30% mai multe vibratii, facand ca fiecare moment sa fie mai usor si mai placut.
Tehnologie SPC Fit

SPC Fit

Material Myfit SPC este o spuma speciala din poliuretan turnat care nu se va strica niciodata si care isi pastreaza toate caracteristicile pe o perioada de mai multi ani. Super spuma SPC (Shock - Protect - Cushion) absoarbe socurile, ofera o amortizare suplimentara, controleaza impactul si este extrem de confortabila si protectoare, oferind in acelasi timp un transfer de putere maxim si direct.
Tehnologie Air Ventilation

Air Ventilation

Sistem integrat de ventilatie care imbunatateste temperatura din gheata, ceea ce duce la o performanta mai buna. Aerul rece patrunde prin fata, iar aerul cald iese prin spate.
RECOMANDAM sa masurati lungimea talpii piciorului si sa alegeti role cu 5-10 milimetri mai mari decat lungimea talpii. Astfel rolele vor fi confortabile chiar si dupa cateva ore de mers.

Brand: POWERSLIDE

Produse din aceeasi categorie