Role FILA NRK JP White


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Descriere :
Fila NRK este o rola creata atat pentru slalom cat si pentru freeride. Prin procedeul special de turnare,gheata nu este numai usoara, ci si deosebit de durabila, imbunatatind stabilitatea si performantele utilizatorului. Interiorul sport, dar si deosebit de confortabil in acelasi timp este pe masura celor mai exigente cerinte tehnice. Rola este dotata cu shock absorber in zona calcaiului, catarama ajustabila si Extreme Slider pentru a proteja cea mai expusa parte a ghetei. Sina, construita din materiale extrudate, are un profil coborat si este echipata cu roti de 80mm pentru a creste manevrabilitatea si controlul.

Specificatii

Gheata: Tip hard boot, cu Extreme Slider
Cuff: High cut
Interior : Un fit sportiv, design anatomic, shock absorber in zona calcaiului Sina : Aluminiu seria 6000, un profil coborat, greutate redusa, lungime 243 mm, ajustare laterala
Sistem de inchidere : Sireturi si catarame, prindere la 45 grade cu clapa de aluminiu
Roti : FILA URBAN 80mm / 84A
Rulmenti : ABEC 7
Hardware: Suruburi de cursa, 8 mm - distantiere din aluminiu
Frana : Pe rola


!!! VA RECOMANDAM sa va masurati lungimea talpii piciorului si sa va asigurati ca rolele pe care le alegeti sunt cu 5-10 milimetri mai mari decat lungimea talpii dumneavoastra. Astfel rolele vor fi confortabile chiar si dupa cateva ore de mers.


Produse din aceeasi categorie