Schiuri Atomic Bent 100 + legaturi Strive 12 GW Black/White 23/24

3,899 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
172cm
180cm
Atomic Bent 100 este un schi polivalent de freeride. Având un design artistic realizat de legendarul Chris Benchetler, alături de echipa Atomic, acest schi all-mountain este o versiune mai subțire a modelului Bent Chetler 120. Talia schiului este de 100mm, forma acestuia este direcțională, iar vârful și coada prezintă tehnologia HRZN care asigură suprafață și flotabilitate îmbunătățite. Miezul schiului este fabricat din lemn de plop Light Woodcore ce reduce greutatea și în același timp amortizează vibrațiile și asigură o coborâre mai lină. De asemenea, pereții laterali oferă o transmisie controlată a puterii și o aderență impunătoare a muchiei pe zăpada mai dură. Fie că este vorba de zăpadă proaspătă, de powder sau alte condiții dificile și variabile, Atomic Bent 100 este partenerul perfect.

Specificații schiuri

Directional Shape
HRZN Tech Tip & Tail
Light Woodcore
Dura Cap Sidewall
Resist Edge
Topsheet lucios
Canturile sunt ascuțite la unghi de 87 grade
Unghi al marginilor de 1.0° pentru viraje ușoare și aderență excelentă
Greutate 1700g / ski / 180cm

Specificații legături

Posibilitate de reglaj DIN între 4-12
Ajustarea lungimii se face fără unelte
Full Flex
Posibilitate de ajustare a lungimii fără unelte
Adaptare automată în funcție de lățimea și înălțimea clăparilor
Zonă de călcâi din material ușor, tip monobloc

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 172 180
Lățime la vârf (MM) 128.5 129.5
Lățime la mijloc (MM) 100 100
Lățime la coadă (MM) 119 120
Raza (M) 18 19.5

Tehnologii ski

Profil Active Camber

POWDER ROCKER

Schiurile cu Powder Camber au vârful și coada cu 20%, respectiv 10% mai ridicate pentru o flotabilitate mai bună în zăpadă afânată.

HRZN TECH TIP & TAIL

HRZN TECH TIP & TAIL Construcția HRZN Tech are un vârf și o coadă complet șlefuite care oferă o suprafață cu 10% mai mare, fără a adăuga lățime sau greutate schiului, pentru o flotabilitate impresionantă în zăpadă adâncă, ce oferă mai puțină deviere a vârfului.

LIGHT WOODCORE

POWER WOODCORE O combinație foarte stabilă din frasin dur cu plop ușor, destinată performanței.

Dura Cap Sidewall

Ultrawall Un perete lateral robust prezentat la schiurile Redster, Dura Cap Sidewall, constă într-un perete lateral de la bază până la foaia superioară care oferă o transmisie controlată a puterii, o aderență sporită la muchii și accelerație îmbunătățită. Finisat cu un Dura Cap rotunjit, Ultrawall oferă durabilitate excepțională împotriva zgârieturilor, denivelărilor și loviturilor.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizează baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zăpadă, deosebit de rezistente și ușor de întreținut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un oțel de 5 ori mai rezistent decât cel standard, oferind putere și o aderență perfectă.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt ușoare și deosebit de rezistente (50% ulei de rapiță).

Montaj legături

Legăturile Strive 12 GW se montează pe schiuri ținând cont de lungimea exterioară a clăparilor. Montajul se face doar după plata online cu cardul a produselor, iar după montaj schiurile și legăturile nu se pot returna, fiind personalizate pe dimensiunile indicate.

Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie