Schiuri Atomic CLOUD 11 + MERCURY 11


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Cloud 11 este un model adresat schioarelor cu un stil relaxat bazat pe un carvin lung, cu contact perfect pe partie si cu derapaje diminuate. Aspectul sau curat combinat cu miezul de lemn Light Woodcore il fac sa fie unul dintre cele mai populare din gama. Este inclusa si tehnologia Servotec Light pentru o stabilitate mai mare si viraje lipsite de efort.

Specificatii schiuri

Profil Active Camber
Servotec Light (servodirectie)
Full Sidewall
Light Woodcore (miez foarte usor, fabricat din plop)
Titanium Stabilizer
Structured Top Sheet
Greutate 2502g/ski la 161cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de ajustare a lungimii fara a fi nevoie de unelte
Adaptare automata la inaltimea si latimea varfului si calcaiului claparului
Zona de calcai din material usor, tip monobloc

Tehnologii ski

Active Camber

ACTIVE CAMBER

Schiurile cu Active Camber detin o margine care ramane in contact cu zapada. Aceasta ajuta la o stabilitate crescuta si o aderenta mai buna directionata pe margini pe portiunile cu gheata.
Full Sidewall

FULL SIDEWALL

Marginea laterala este pozitionata pe intreaga lungime a schiului pentru viraje precise. Este ideala pentru schiurile de performanta ridicata.

Light Woodcore

LIGHT WOODCORE

Miez fabricat din plop, puternic si foarte usor, ideal pentru powder si freeski.
Titanium Stabilizer

TITANIUM STABILIZER

Un strat de titan este pozitionat sub miezul schiului rezultand astfel o absorbtie mare a socurilor si flexibilitate torsionala.

Servotec Light

SERVOTEC LIGHT

Servotec este o tehnologie inovatoare destinata curselor si schiatului pe pista de inalta performanta. Numele vine de la Servolenkung, fiind prima servodirectie pentru schiuri. Secretul acestei tehnologii este tija Servotec pozitionata pe partea superioara a schiului si elastomerul plasat sub legaturi.
Tija este tensionata, adica elastomerul conectat la ea este comprimat. Astfel, schiul este pregatit pentru intoarceri, el fiind intr-o pozitie pretensionata.
In timp ce schiul se curbeaza intr-o intoarcere, compresia din elastomer este relaxata. Se destinde ca un arc, tragand tija cu el, sustinand in mod activ flexibilitatea schiului. Acest lucru asigura o directie mai rapida si usoara.
Tija si elastomerul atenueaza loviturile in panta si estompeaza dezechilibrul, rezultand o directie mai ferma si mai stabila atunci cand schiati la viteze mari.
Servotec Light contine acelasi canal Servotec, dispus longitudinal pe ski combinat cu elastomerul ce ofera proprietatiile Servotec de anulare a vibratiilor si stabilitate in cursa.
Ski Technology

CARACTERISTICI GENERALE

Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 147 154 161 168
Latime la varf (MM) 108 110 112 114
Latime la mijloc (MM) 70 70 70 70
Latime la coada (MM) 93 95 97 99
Raza (M) 14.1 14.7 15.3 15.8


Produse din aceeasi categorie