Schiuri Atomic Cloud 9 & Lithium 10


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Atomic Cloud 9 este un model excelent pentru schioarele intermediare si avansate. Pentru a adauga stabilitate si o absorbtie mare a socurilor , cei de la Atomic au inserat un strat de titan Titanium Stabilizer sub miezul din spuma Densolite Core. In plus, pentru viraje precise, aceste schiuri vin in dotare cu o margine laterala Full Sidewall, ce asigura un control deplin chiar si in cele mai dificile conditii de pe partie. Cu un design feminin si cele mai noi dotari tehnologice, Atomic Cloud Nine este combinatia perfecta pentru doamnele ce cauta performanta si stil.

Specificatii schiuri

Profil Piste Rocker
Servotec Light (servodirectie)
Full Sidewall
Densolite Core (miez de spuma)
Titanium Stabilizer
Structured Top Sheet
Greutate 1598g/ski/157cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de ajustare a lungimii fara a fi nevoie de unelte
Adaptare automata in functie de latimea si inaltimea claparilor
Zona de calcai din material usor, tip monobloc

Tehnologii ski

PISTE ROCKER

Forma ideala pentru partile cu nivel ridicat de dificultate. Forma de camber ofera o aderenta buna in timp ce curbura usoara de pe varf faciliteaza virajele. Combinatia dintre cele doua forme asigura o stabilitate excelenta.

FULL SIDEWALL

Marginea laterala este pozitionata pe intreaga lungime a schiului pentru viraje precise. Este ideala pentru schiurile de performanta ridicata.

DENSOLITE CORE

Miez de spuma ce atenueaza vibratiile schiului.

TITANIUM STABILIZER

Un strat de titan este pozitionat sub miezul schiului rezultand astfel o absorbtie mare a socurilor si flexibilitate torsionala.

SERVOTEC LIGHT

Servotec este o tehnologie inovatoare destinata curselor si schiatului pe pista de inalta performanta. Numele vine de la "Servolenkung", fiind prima servodirectie pentru schiuri. Secretul acestei tehnologii este tija Servotec pozitionata pe partea superioara a schiului si elastomerul plasat sub legaturi.
Tija este tensionata, adica elastomerul conectat la ea este comprimat. Astfel, schiul este pregatit pentru intoarceri, el fiind intr-o pozitie pretensionata.
In timp ce schiul se curbeaza intr-o intoarcere, compresia din elastomer este relaxata. Se destinde ca un arc, tragand tija cu el, sustinand in mod activ flexibilitatea schiului. Acest lucru asigura o directie mai rapida si usoara.
Tija si elastomerul atenueaza loviturile in panta si estompeaza dezechilibrul, rezultand o directie mai ferma si mai stabila atunci cand schiati la viteze mari.
Servotec Light contine acelasi canal Servotec, dispus longitudinal pe ski combinat cu elastomerul ce ofera proprietatiile "Servotec" de anulare a vibratiilor si stabilitate in cursa.

CARACTERISTICI GENERALE

Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).

Tehnologii legaturi

TOOLLESS LENGTH ADJUSTMENT

Legaturile se pot regla in functie de lungimea exterioara a claparului sau se pot pozitiona mai aproape de varful ski-ului sau de coada acestuia, fara a utiliza unelte.

AUTOMATIC WING ADJUSTMENT

Legaturile se adapteaza in mod automat pe latimea si inaltimea boot-ului.

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 143 150 157 164
Latime la varf (MM) 116 118 120 122
Latime la mijloc (MM) 73 73 73 73
Latime la coada (MM) 97 99 101 103
Raza (M) 12.2 12.8 13.4 14