Acest produs nu este disponibil momentan

Schiuri Atomic Cloud 9 + M 10 GW F21

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Atomic Cloud 9 este destinat schioarelor intermediare si avansate. Pentru o mai buna stabilitate si o absorbtie a socurilor , Atomic a inserat un strat de titan denumit Titanium Stabilizer sub miezul din spuma Densolite Core. Mai mult, pentru viraje precise, aceste schiuri sunt dotate cu o margine laterala Full Sidewall, ce asigura un control deplin chiar si in cele mai dificile conditii de pe partie. Cu un design feminin si cele mai noi specificatii tehnice, Atomic Cloud 9 este combinatia optima intre performanta si stil datorita tehnologiei Servotec Light ce adauga stabilitate chiar si atunci cand partia o impune.

Legaturile Atomic M 10 GW se monteaza pe schiuri cu o greutate redusa, fiind una din cele mai usoare legaturi de pe piata. Modalitatea de reglare a lungimii nu presupune utilizarea unor unelte aditionale iar prin sistemul Easy Step-in se asigura o introducere facila a claparului fara compromisuri in ceea ce priveste siguranta.

Specificatii schiuri

Profil Piste Rocker
Servotec Light (servodirectie)
Full Sidewall
Densolite Core (miez de spuma)
Titanium Stabilizer
Structured Top Sheet
Greutate 2400g/ski/157cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de ajustare a lungimii fara a fi nevoie de unelte
Adaptare automata in functie de latimea si inaltimea claparilor
Zona de calcai din material usor, tip monobloc

Tehnologii ski

Profil Piste Rocker

PISTE ROCKER

Forma ideala pentru partile cu nivel ridicat de dificultate. Forma de camber ofera o aderenta buna in timp ce curbura usoara de pe varf faciliteaza virajele. Combinatia dintre cele doua forme asigura o stabilitate excelenta.
Full Sidewall

FULL SIDEWALL

Marginea laterala este pozitionata pe intreaga lungime a schiului pentru viraje precise. Este ideala pentru schiurile de performanta ridicata.

Miez Densolite Core

DENSOLITE CORE

Miez de spuma ce atenueaza vibratiile schiului.
Titanium Stabilizer

TITANIUM STABILIZER

Un strat de titan este pozitionat sub miezul schiului rezultand astfel o absorbtie mare a socurilor si flexibilitate torsionala.

Servotec Light

SERVOTEC LIGHT

Servotec este o tehnologie inovatoare destinata curselor si schiatului pe pista de inalta performanta. Numele Servotec vine de la "Servolenkung" (servodirecție în germană) pentru că asta este: servodirecție pentru schiuri! Secretul acestei tehnologii este tija Servotec pozitionata pe partea superioara a schiului si elastomerul plasat sub legaturi.
Tija este tensionata, adica elastomerul conectat la ea este comprimat. Astfel, schiul este pregatit pentru intoarceri, el fiind intr-o pozitie pretensionata.
In timp ce schiul se curbeaza intr-o intoarcere, compresia din elastomer este relaxata. Se destinde ca un arc, tragand tija cu el, sustinand in mod activ flexibilitatea schiului. Acest lucru asigura o directie mai rapida si usoara.
Tija si elastomerul atenueaza loviturile in panta si estompeaza dezechilibrul, rezultand o directie mai ferma si mai stabila atunci cand schiati la viteze mari.
Servotec Light contine acelasi canal Servotec, dispus longitudinal pe ski combinat cu elastomerul ce ofera proprietatiile Servotec de anulare a vibratiilor si stabilitate in cursa.
Ski Technology

CARACTERISTICI GENERALE

Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 143 150 157 164
Latime la varf (MM) 109 111 123 125
Latime la mijloc (MM) 73 73 73 73
Latime la coada (MM) 95.5 97.5 99.5 101.5
Raza (M) 13.5 14.1 14.7 15.3