Acest produs nu este disponibil momentan

Schiuri Atomic Cloud C11 + M 10 GW White 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Cloud 11 este un model adresat schioarelor cu un stil relaxat bazat pe un carving lung, cu contact perfect pe partie si cu derapaje diminuate. Aspectul sau curat combinat cu miezul de lemn Light Woodcore il fac sa fie unul dintre cele mai populare din gama. Este inclusa si tehnologia Servotec Light pentru o stabilitate mai mare si viraje lipsite de efort. Legăturile Atomic M 10 GW se montează pe schiuri cu o greutate redusă, fiind una din cele mai ușoare legături de pe piață. Modalitatea de reglare a lungimii nu presupune utilizarea unor unelte adiționale, iar prin sistemul Easy Step-in se asigură o introducere facilă a clăparului fară compromisuri în ceea ce privește siguranță.

Legăturile Atomic M 10 GW sunt deosebit de rezistente și precise fiind în același timp manevrabile și ușoare, iar sistemul Easy Step-In face mai ușoară introducerea clăparului în legătură.

Specificatii schiuri

Profil Piste Rocker
Servotec Light
Full Sidewall
Miez din lemn Light Woodcore
Densolite Core
TI Stabilizer
Topsheet structurat
Greutate 2502g / ski / 151cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de ajustare a lungimii fară unelte
Adaptare automată în funcție de lățimea și înălțimea clăparilor
Zona de călcai din material ușor, tip monobloc

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 143 150 157 164
Latime la varf (MM) 109 111 113 115
Latime la mijloc (MM) 73 73 73 73
Latime la coada (MM) 95.5 97.5 99.5 101.5
Raza (M) 13.5 14.1 14.7 15.3

Tehnologii ski

Profil Piste Rocker

PISTE ROCKER

Forma ideala pentru partile cu nivel ridicat de dificultate. Forma de camber ofera o aderenta buna in timp ce curbura usoara de pe varf faciliteaza virajele. Combinatia dintre cele doua forme asigura o stabilitate excelenta.
Servotec Light

SERVOTEC LIGHT

Servotec este o tehnologie inovatoare destinata curselor si schiatului pe pista de inalta performanta. Numele Servotec vine de la "Servolenkung" (servodirecție în germană) pentru că asta este: servodirecție pentru schiuri! Secretul acestei tehnologii este tija Servotec pozitionata pe partea superioara a schiului si elastomerul plasat sub legaturi. Tija este tensionata, adica elastomerul conectat la ea este comprimat. Astfel, schiul este pregatit pentru intoarceri, el fiind intr-o pozitie pretensionata. In timp ce schiul se curbeaza intr-o intoarcere, compresia din elastomer este relaxata. Se destinde ca un arc, tragand tija cu el, sustinand in mod activ flexibilitatea schiului. Acest lucru asigura o directie mai rapida si usoara. Tija si elastomerul atenueaza loviturile in panta si estompeaza dezechilibrul, rezultand o directie mai ferma si mai stabila atunci cand schiati la viteze mari. Servotec Light contine acelasi canal Servotec, dispus longitudinal pe ski combinat cu elastomerul ce ofera proprietatiile Servotec de anulare a vibratiilor si stabilitate in cursa.

TI POWERED

TI POWERED Un strat de titan este poziționat sub miezul schiului rezultând astfel o absorbție mare a șocurilor și flexibilitate torsionala.

FULL SIDEWALL

Full Sidewall Marginea laterala este pozitionata pe intreaga lungime a schiului pentru viraje precise, fiind ideala pentru schiurile de top.

DENSOLITE CORE

Densolite Core In miezul fiecarui ski sunt materiale speciale utilizate de catre Atomic, lemn in principal, de diferite densitati ce determina felul in care se comporta schiul. Miezul este realizat dintr-o spuma speciala cu rol in amortizarea si absorbtia vibratiilor, reducand astfel efortul depus de catre schiori.

LIGHT WOODCORE

LIGHT WOODCORE O combinație foarte stabilă din frasin dur cu plop ușor, destinată performanței.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).