Schiuri Atomic Cloud C8 + legaturi M 10 GW White/Grey 23/24

2,499 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
150cm
157cm
Atomic Cloud C8 este destinat schioarelor intermediare și avansate, fiind partenerul perfect în fiecare sezon. Acesta dispune de nucleul Densolite Core, ceea ce înseamnă că are o greutate scăzută și este foarte ușor de manevrat. Profilul Piste Rocker și construcția Dura Cap Sidewall se îmbină pentru a crea un schi stabil și foarte agil, care îți permite să schiezi grațios cu un efort minim.

Legăturile Atomic M 10 GW se montează pe schiuri cu o greutate redusă, fiind una din cele mai ușoare legături de pe piață. Modalitatea de reglare a lungimii nu presupune utilizarea unor unelte adiționale, iar prin sistemul Easy Step-in se asigură o introducere facilă a clăparului fără compromisuri în ceea ce privește siguranța.

Specificații schiuri

Piste Rocker
Densolite Core
Dura Cap Sidewall
Topsheet structurat
Tip Protector
Canturile sunt ascuțite la unghi de 87 grade
Unghi al marginilor de 1.0° pentru viraje ușoare și aderență excelentă
Greutate 2420g / ski / 157cm

Specificații legături

Posibilitate de ajustare a lungimii fără unelte
Adaptare automată în funcție de lățimea și înălțimea clăparilor
Zonă de călcâi din material ușor, tip monobloc

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 143 150 157
Lățime la vârf (MM) 114 115 116.5
Lățime la mijloc (MM) 72 72 72
Lățime la coadă (MM) 99 100 101.5
Raza (M) 11.5 12.3 13.1

Tehnologii ski

Profil Piste Rocker

PISTE ROCKER

Formă ideală pentru pârtiile cu nivel ridicat de dificultate. Forma de camber oferă o aderență bună în timp ce curbura ușoară de pe vârf facilitează virajele. Combinația dintre cele două forme asigură o stabilitate excelentă.

DENSOLITE CORE

Densolite Core În miezul fiecărui ski sunt materiale speciale utilizate de către Atomic, lemn în principal, de diferite densități ce determină felul în care se comportă schiul. Miezul este realizat dintr-o spumă specială cu rol în amortizarea și absorbția vibrațiilor, reducând astfel efortul depus de către schiori.

DURA CAP SIDEWALL

Dura Cap Sidewall Un perete lateral robust prezentat la schiurile Redster cu Revoshock, Dura Cap Sidewall constă într-un perete lateral de la bază până la foaia superioară care oferă o transmisie controlată a puterii, o aderență sporită la muchii și accelerație îmbunătățită. Finisat cu un Dura Cap rotunjit, Ultrawall oferă durabilitate excepțională împotriva zgârieturilor, denivelărilor și loviturilor.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizează baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zăpadă, deosebit de rezistente și ușor de întreținut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un oțel de 5 ori mai rezistent decât cel standard, oferind putere și o aderență perfectă.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt ușoare și deosebit de rezistente (50% ulei de rapiță).Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie