Acest produs nu este disponibil momentan

Schiuri Atomic Cloud C8 + legaturi M 10 GW White 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Atomic Cloud 8 este destinat schioarelor intermediare și avansate. Pentru o mai bună stabilitate și o absorbție a șocurilor, Atomic vine cu miezul din spumă Densolite Core. Mai mult, pentru viraje precise, aceste schiuri sunt dotate cu o margine laterală Full Sidewall, ce asigură un control deplin chiar și în cele mai dificile condiții de pe pârtie. Cu un design feminin și cele mai noi specificații tehnice, Atomic Cloud 8 este combinația optimă între performanță și stil datorită tehnologiei Servotec Light ce adaugă stabilitate chiar și atunci când pârtia o impune. Legăturile Atomic M 10 GW se montează pe schiuri cu o greutate redusă, fiind una din cele mai ușoare legături de pe piață. Modalitatea de reglare a lungimii nu presupune utilizarea unor unelte adiționale, iar prin sistemul Easy Step-in se asigură o introducere facilă a clăparului fără compromisuri în ceea ce privește siguranță.

Legăturile Atomic M 10 GW sunt deosebit de rezistente și precise fiind în același timp manevrabile și ușoare, iar sistemul Easy Step-In face mai ușoară introducerea clăparului în legătură.

Specificații schiuri

Servotec Light
Full Sidewall
Densolite Core
Topsheet structurat
Greutate 2400g / ski / 157cm

Specificații legături

Posibilitate de ajustare a lungimii fără unelte
Adaptare automată în funcție de lățimea și înălțimea clăparilor
Zonă de călcâi din material ușor, tip monobloc

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 143 150 157 164
Lățime la vârf (MM) 109 111 113 115
Lățime la mijloc (MM) 73 73 73 73
Lățime la coadă (MM) 95.5 97.5 19.5 101.5
Raza (M) 13.5 14.1 14.7 15.3

Tehnologii ski

Profil Piste Rocker

PISTE ROCKER

Formă ideală pentru pârtiile cu nivel ridicat de dificultate. Forma de camber oferă o aderență bună în timp ce curbura ușoară de pe vârf facilitează virajele. Combinația dintre cele două forme asigură o stabilitate excelentă.
Servotec Light

SERVOTEC LIGHT

Servotec este o tehnologie inovatoare destinată curselor și schiatului pe pistă de înaltă performanță. Numele Servotec vine de la "Servolenkung" (servodirecție în germană) pentru că asta este: servodirecție pentru schiuri! Secretul acestei tehnologii este tija Servotec poziționată pe partea superioară a schiului și elastomerul plasat sub legături. Tija este tensionată, adică elastomerul conectat la ea este comprimat. Astfel, schiul este pregătit pentru întoarceri, el fiind într-o poziție pretensionată. În timp ce schiul se curbează într-o întoarcere, compresia din elastomer este relaxată. Se destinde ca un arc, trăgând tija cu el, susținând în mod activ flexibilitatea schiului. Acest lucru asigură o direcție mai rapidă și ușoară. Tija și elastomerul atenuează loviturile în pantă și estompează dezechilibrul, rezultând o direcție mai fermă și mai stabilă atunci când schiați la viteze mari. Servotec Light conține același canal Servotec, dispus longitudinal pe ski combinat cu elastomerul ce oferă proprietatiile Servotec de anulare a vibrațiilor și stabilitate în cursă.

Full Sidewall

Full Sidewall Marginea laterală este poziționată pe întreaga lungime a schiului pentru viraje precise, fiind ideală pentru schiurile de top.

DENSOLITE CORE

Densolite Core În miezul fiecărui ski sunt materiale speciale utilizate de către Atomic, lemn în principal, de diferite densități ce determină felul în care se comportă schiul. Miezul este realizat dintr-o spumă specială cu rol în amortizarea și absorbția vibrațiilor, reducând astfel efortul depus de către schiori.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizează baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zăpadă, deosebit de rezistente și ușor de întreținut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un oțel de 5 ori mai rezistent decât cel standard, oferind putere și o aderență perfectă.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt ușoare și deosebit de rezistente (50% ulei de rapiță).