Schiuri Atomic Cloud C8 + M 10 GW White 22/23

2,249 lei 1,799 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
143cm
157cm
Atomic Cloud 8 este destinat schioarelor intermediare și avansate. Pentru o mai bună stabilitate și o absorbție a șocurilor, Atomic vine cu miezul din spumă Densolite Core. Mai mult, pentru viraje precise, aceste schiuri sunt dotate cu o margine laterală Full Sidewall, ce asigură un control deplin chiar și în cele mai dificile condiții de pe pârtie. Cu un design feminin și cele mai noi specificații tehnice, Atomic Cloud 8 este combinația optimă între performanță și stil datorită tehnologiei Servotec Light ce adaugă stabilitate chiar și atunci când pârtia o impune. Legăturile Atomic M 10 GW se montează pe schiuri cu o greutate redusă, fiind una din cele mai ușoare legături de pe piață. Modalitatea de reglare a lungimii nu presupune utilizarea unor unelte adiționale, iar prin sistemul Easy Step-in se asigură o introducere facilă a clăparului fară compromisuri în ceea ce privește siguranță.

Legăturile Atomic M 10 GW sunt deosebit de rezistente și precise fiind în același timp manevrabile și ușoare, iar sistemul Easy Step-In face mai ușoară introducerea clăparului în legătură.

Specificatii schiuri

Servotec Light
Full Sidewall
Densolite Core
Topsheet structurat
Greutate 2400g / ski / 157cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de ajustare a lungimii fară unelte
Adaptare automată în funcție de lățimea și înălțimea clăparilor
Zona de călcai din material ușor, tip monobloc

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 143 150 157 164
Latime la varf (MM) 109 111 113 115
Latime la mijloc (MM) 73 73 73 73
Latime la coada (MM) 95.5 97.5 19.5 101.5
Raza (M) 13.5 14.1 14.7 15.3

Tehnologii ski

Profil Piste Rocker

PISTE ROCKER

Forma ideala pentru partile cu nivel ridicat de dificultate. Forma de camber ofera o aderenta buna in timp ce curbura usoara de pe varf faciliteaza virajele. Combinatia dintre cele doua forme asigura o stabilitate excelenta.
Servotec Light

SERVOTEC LIGHT

Servotec este o tehnologie inovatoare destinata curselor si schiatului pe pista de inalta performanta. Numele Servotec vine de la "Servolenkung" (servodirecție în germană) pentru că asta este: servodirecție pentru schiuri! Secretul acestei tehnologii este tija Servotec pozitionata pe partea superioara a schiului si elastomerul plasat sub legaturi. Tija este tensionata, adica elastomerul conectat la ea este comprimat. Astfel, schiul este pregatit pentru intoarceri, el fiind intr-o pozitie pretensionata. In timp ce schiul se curbeaza intr-o intoarcere, compresia din elastomer este relaxata. Se destinde ca un arc, tragand tija cu el, sustinand in mod activ flexibilitatea schiului. Acest lucru asigura o directie mai rapida si usoara. Tija si elastomerul atenueaza loviturile in panta si estompeaza dezechilibrul, rezultand o directie mai ferma si mai stabila atunci cand schiati la viteze mari. Servotec Light contine acelasi canal Servotec, dispus longitudinal pe ski combinat cu elastomerul ce ofera proprietatiile Servotec de anulare a vibratiilor si stabilitate in cursa.

Full Sidewall

Full Sidewall Marginea laterala este pozitionata pe intreaga lungime a schiului pentru viraje precise, fiind ideala pentru schiurile de top.

DENSOLITE CORE

Densolite Core In miezul fiecarui ski sunt materiale speciale utilizate de catre Atomic, lemn in principal, de diferite densitati ce determina felul in care se comporta schiul. Miezul este realizat dintr-o spuma speciala cu rol in amortizarea si absorbtia vibratiilor, reducand astfel efortul depus de catre schiori.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie