Schiuri Atomic Maverick Jr 70-90 + C5 GW Red 22/23

799 lei 639 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
70cm
80cm
90cm
Atomic Maverick este balanta perfecta intre echilibru si manevrabilitate. Schiurile sunt realizate numai din materialele esentiale - lemn, fibra de sticla si carbon pentru o grautate redusa si o manipulare mai usoara. Profilul Flow combina perfect rocker-ul si camber-ul pentru a obtine maximum de control in zonele cu gheata si flotabilitate in zonele cu zapada afanata. Fie ca schiati pe muntii abrupti din Crested Butte sau zapada afanata din St. Anton, Maverick este schiul perfect pentru o sesiune in siguranta indiferent de conditii.

Specificatii schiuri

All Mountain Rocker
Tehnologia Bend-X
Densolite Core
Dura Cap Sidewall
Topsheet structurat
Greutate 1080g / ski / 80cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de reglaj DIN intre 4-12
Ajustarea lungimii se face fara unelte
Full Flex
Posibilitate de ajustare a lungimii fară unelte
Adaptare automată în funcție de lățimea și înălțimea clăparilor
Zona de călcai din material ușor, tip monobloc

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 70 80 90
Latime la varf (MM) 84 88.5 93.5
Latime la mijloc (MM) 63 64 65
Latime la coada (MM) 69.5 73.5 77.5
Raza (M) 6 6.5 7.2

Tehnologii ski

All Mountain Rocker

Forma potrivita pentru toate conditiile atmosferice si orice tip de teren, fie partie amenajata sau off-piste. Forma de rocker de pe fata il tine deasupra zapezii, iar camberul ii ofera stabilitate la viteze ceea ce face ca schiul sa fie foarte polivalent.

BEND-X TECHNOLOGY

Bend-X

Bend-X Technology

O zona speciala de flex pozitionata in zona legaturilor permite flexarea facila a schiurilor chiar si in cazul schiorilor cu o greutate redusa.

DURA CAP SIDEWALL

Ultrawall Un perete lateral robust prezentat la schiurile Redster, Dura Cap Sidewall, constă într-un perete lateral de la bază până la foaia superioară care oferă o transmisie controlată a puterii, o aderență sporită la muchii și accelerație îmbunătățită. Finisat cu un Dura Cap rotunjit, Ultrawall oferă durabilitate excepțională împotriva zgârieturilor, denivelărilor și loviturilor.

DENSOLITE CORE

Densolite Core In miezul fiecarui ski sunt materiale speciale utilizate de catre Atomic, lemn in principal, de diferite densitati ce determina felul in care se comporta schiul. Miezul este realizat dintr-o spuma speciala cu rol in amortizarea si absorbtia vibratiilor, reducand astfel efortul depus de catre schiori.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie