Schiuri Atomic Redster J2 100-120 + legaturi C 5 GW Red 23/24

999 lei 799 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
110cm
120cm
Schiurile Atomic Redster JR II se adreseaza copiilor ambitiosi si dornici de performanta. Gandite pentru competitii sau un stil sportiv pe partie Atomic Redster JR II beneficiaza de profilul Race Rocker si o latime mediana de 68mm ceea ce face ca virajele sa poata fi luate foarte rapid pe orice tip de partie. Tehnologia Bend-X implementata pe aceste schiuri presupune o zona speciala de flex in zona legaturilor ce permite chiar si schiorilor foarte usori sa aplice suficienta presiune pentru maxim de contact cu zapada.

Legaturile Atomic C 5 GW sunt deosebit de rezistente si precise fiind in acelasi timp manevrabile si usoare, iar sistemul Easy Step-In face mai usoara introducerea claparului in legatura.

Specificatii schiuri

Race Rocker
Tehnologia Bend-X
Densolite Core
Dura Cap Sidewall
Topsheet structurat
Canturile sunt ascutite la unghi de 87 grade
Unghi al marginilor de 1.3° pentru viraje usoare si aderenta excelenta
Greutate 1334g / ski / 110cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de reglaj DIN intre 2-5
Ajustarea lungimii se face fara unelte
Full Flex

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 100 110 120
Latime la varf (MM) 101 105 108
Latime la mijloc (MM) 66 67 68
Latime la coada (MM) 82.5 86 89
Raza (M) 7 8 9

Tehnologii ski

Profil Race Rocker

Race Rocker

Schiurile cu Race Rocker au o aderenta precisa pe margini, cu o crestere timpurie in varf pentru o initiere mai usoara a virajelor.

Bend-X Technology

Bend-X O zona speciala de flex pozitionata in zona legaturilor permite flexarea facila a schiurilor chiar si in cazul schiorilor cu o greutate redusa.

Dura Cap Sidewall

Dura Cap Sidewall Un perete lateral robust prezentat la schiurile Redster, Dura Cap Sidewall, consta intr-un perete lateral de la baza pana la foaia superioara care ofera o transmisie controlata a puterii, o aderenta sporita la muchii si acceleratie imbunatatita. Finisat cu un Dura Cap rotunjit, Ultrawall ofera durabilitate exceptionala impotriva zgarieturilor, denivelarilor si loviturilor.

Densolite Core

Densolite Core In miezul fiecarui ski sunt materiale speciale utilizate de catre constructorii Atomic, lemn in principal, de diferite densitati ce determina felul in care un ski se comporta.
Miezul este realizat dintr-o spuma speciala cu rol in amortizarea si absorbtia vibratiilor, reducand astfel efortul depus de catre schiori.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie