Schiuri Atomic Redster J4 140-160 + L 6 GW Red/Silver 22/23

1,699 lei 1,529 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
140cm
150cm
160cm
Schiurile Atomic Redster JR 4 se adresează copiilor ambițioși și dornici de performanță. Gândite pentru competiții sau un stil sportiv pe pârtie, Atomic Redster JR IV beneficiază de profilul Race Rocker și o lățime mediană de 65mm ceea ce face ca virajele să poată fi luate foarte rapid pe orice tip de pârtie. Tehnologia Bend-X implementată pe aceste schiuri presupune o zonă specială de flex în zona legăturilor ce permite chiar și schiorilor foarte ușori să aplice suficientă presiune pentru maxim de contact cu zăpadă.

Legăturile Atomic L 6 GW sunt deosebit de rezistente și precise fiind în același timp manevrabile și ușoare, iar sistemul Easy Step-In face mai ușoară introducerea clăparului în legătură.

Specificatii schiuri

Tehnologia Bend-X
Densolite Core
Miez din lemn Light Woodcore
Dura Cap Sidewall
Topsheet structurat
Talpa World Cup
Greutate 1942g/ski/140cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de reglaj DIN intre 2-6
Ajustarea lungimii se face fara unelte
Full Flex

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 140 150 160
Latime la varf (MM) 104 105 106
Latime la mijloc (MM) 65 65 65
Latime la coada (MM) 88.5 89.5 90.5
Raza (M) 12 14 16

Tehnologii ski

Profil Active Camber

ACTIVE CAMBER

Schiurile cu Active Camber detin o margine care ramane in contact cu zapada. Aceasta ajuta la o stabilitate crescuta si o aderenta mai buna directionata pe margini pe portiunile cu gheata.

DURA CAP SIDEWALL

Dura Cap Sidewall Un perete lateral robust prezentat la schiurile Redster cu Revoshock,Dura Cap Sidewall constă într-un perete lateral de la bază până la foaia superioară care oferă o transmisie controlată a puterii, o aderență sporită la muchii și accelerație îmbunătățită. Finisat cu un Dura Cap rotunjit, Ultrawall oferă durabilitate excepțională împotriva zgârieturilor, denivelărilor și loviturilor.

LIGHT WOODCORE

LIGHT WOODCORE O combinație foarte stabilă din frasin dur cu plop ușor, destinată performanței.

DENSOLITE CORE

Densolite Core In miezul fiecarui ski sunt materiale speciale utilizate de catre constructorii Atomic, lemn in principal, de diferite densitati ce determina felul in care un ski se comporta.
Miezul este realizat dintr-o spuma speciala cu rol in amortizarea si absorbtia vibratiilor, reducand astfel efortul depus de catre schiori.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).


Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie