Acest produs nu este disponibil momentan

Schiuri Atomic Redster Q4 + M 10 GW Black 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Redster Q4 nu este un ski gandit pentru slalom sau curse, este conceput pentru viteza in orice conditii. Q4 ofera o experienta unica fie ca este pe pista lina sau acoperita de zapada proaspata. Avand in componenta Densolite core, Power Woodcore si o laminare din aliajul Titanal, ski-ul este nascut pentru explorari si curse. Legaturile Atomic M 10 GW se monteaza pe schiuri cu o greutate redusa, fiind una din cele mai usoare legaturi de pe piata. Modalitatea de reglare a lungimii nu presupune utilizarea unor unelte aditionale, iar prin sistemul Easy Step-in se asigura o introducere facila a claparului fara compromisuri in ceea ce priveste siguranta.

Specificatii schiuri

All-Condition Piste Shape
Active Camber
Densolite Core
Power Woodcore
Dura Cap Sidewall
TI Stabilizer
Topsheet structurat
Talpa World Cup
Greutate 2749g / ski / 169cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de reglaj DIN intre 4-12
Ajustarea lungimii se face fara unelte
Full Flex
Posibilitate de ajustare a lungimii fară unelte
Adaptare automată în funcție de lățimea și înălțimea clăparilor
Zona de călcai din material ușor, tip monobloc

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 147 154 161 169 177
Latime la varf (MM) 117.5 119.5 121.5 123.5 124.5
Latime la mijloc (MM) 75 75.5 76 76.5 77
Latime la coada (MM) 101 103 105 107 169
Raza (M) 12.7 13.5 14.3 15.3 16

Tehnologii ski

Profil Active Camber

ACTIVE CAMBER

Schiurile cu Active Camber detin o margine care ramane in contact cu zapada. Aceasta ajuta la o stabilitate crescuta si o aderenta mai buna directionata pe margini pe portiunile cu gheata.

TI STABILIZER

TI STABILIZER Un strat de titan este poziționat sub miezul schiului rezultând astfel o absorbție mare a șocurilor și flexibilitate torsionala.

DURA CAP SIDEWALL

Ultrawall Un perete lateral robust prezentat la schiurile Redster, Dura Cap Sidewall, constă într-un perete lateral de la bază până la foaia superioară care oferă o transmisie controlată a puterii, o aderență sporită la muchii și accelerație îmbunătățită. Finisat cu un Dura Cap rotunjit, Ultrawall oferă durabilitate excepțională împotriva zgârieturilor, denivelărilor și loviturilor.

DENSOLITE CORE

Densolite Core In miezul fiecarui ski sunt materiale speciale utilizate de catre Atomic, lemn in principal, de diferite densitati ce determina felul in care se comporta schiul. Miezul este realizat dintr-o spuma speciala cu rol in amortizarea si absorbtia vibratiilor, reducand astfel efortul depus de catre schiori.

POWER WOODCORE

POWER WOODCORE Un miez sportiv și dinamic din lemn de frasin și plop care adaugă cosiderabil stabilitate și amortizează vibrațiile la viteză.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).